Regulament Tombola APAN Cars Salon Auto 2024

Regulament Tombola APAN Cars Salon Auto 2024

Regulament Tombola APAN Cars-Salon Auto GAS 2024


  1. Organizatorul Tombolei

Organizatorul Tombolei APAN Cars-Salon Auto GAS 2024 (denumită în continuare Tombola) APAN CARS SRL cu sediul social în Brăila, DN 22 B Km 4, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J09/272/1999, având CUI 12230658 (denumită în continuare Organizatorul)

Campania se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Participarea la Campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament (denumit in continuare “Regulamentul").

2.Durata și locul de desfășurare al Tombolei

Campania este organizată și desfășurată pe perioada Salon Auto GAS 2024, în perioada 10-14.09.2024, pe Faleza Dunarii Galati.

Mecanismul de participare în cadrul Tombolei este detaliat la articolul 6 din prezentul Regulament.

3.Regulamentul Companiei

Regulamentul este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile în România, pe website-ul https://t.apancars.ro . De asemenea, regulamentul de participare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, pe întreaga durată a Campaniei promoționale, la sediul Organizatorului.

Campania poate fi mediatizată în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informațiile pe care astfel de materialele pot conține vor fi interpretate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.


4.Produse disponibile în cadrul Tombolei

Produsele oferite ca premii în cadrul Tombolei APAN Cars-Salon Auto GAS 2024 sunt:


  • o boxă portabilă valoare 100 lei cu TVA

  • 2 rucsacuri Honda. Valoare 50 de lei cu TVA per bucată.

  • 3 seturi de șah. Valoare 100 de lei per bucată cu TVA.



5.Dreptul de participare

La această tombolă poate participa orice persoana fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și care răspunde la întrebările concursului.

6.Mecanismul desfășurării Tombolei

Pentru a putea participa la Tombolă, participanții trebuie să îndeplinescă cumulativ următoarele condiții:

-să răspundă la întrebările concursului. Întrebărie vor fi postate într-un formular ce va fi publicat pe contul de facebook APAN Cars.

-să aibă drept de participare potrivit prevederilor articolului 5 din prezentul Regulament.

- câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului random.org pe data de 12.06.2024. Aceștia vor fi contactați telefonic și prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook APAN Cars.

- în cazul în care un câștigător nu revendică în termen de 5 zile lucrătoare premiul, va fi extras un alt câștigător, prin aceleași mijloace.


7.Premii acordate și Procedura de acordare

În cadrul acestei Tombole, premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org. Extragerea va fi realizată în data de 14.09.2024. Fiecare participant are șansa de a câștiga unul dintre premii. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și prin intermediul unei postări pe paginile de socializare ale organizatorului. În cazul în care un câștigător nu revendică în termen de 5 zile lucrătoare premiul, va fi extras un alt câștigător, prin aceleași mijloace. În cazul în care câștigătorul nu este domiciliat în Brăila/Galați premiul îi va fi trimis prin curier, în cazul în care acesta reprezintă un produs fizic. Premiile care constau in prestarea de servicii vor fi efectuate doar la sediul Organizatorului.

Valoarea totală maximă a Premiilor acordate în cadrul prezentei Tombole este de 500 RON (TVA inclus).

8. Limitarea răspunderii


Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Tombolei.

Organizatorul nu își va asuma răspunderea pentru :

-Înscrieri efectuate în afara perioadei campaniei așa cum aceasta este prevazută în prezentul Regulament;

-Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui beneficiar al premiului de a intra în posesia premiului, din motive independente de acesta;

-Reclamațiilereferitoare la premiu, ulterioaremomentuluiutilizăriipremiului, nu vor fi luateînconsiderare de cătreOrganizator;

-Organizatorul nu va fi responsabil pentru eventualele disfuncționalități în procesul de participare la tombolă;

-În cazul în care îi sunt communicate informații false sau eronate, Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru mesajele comunicate de către utilizatori iînscriși în această tombolă, ori pentru consecințele care decurg din acestă acțiune.

Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude definitiv orice participant la Tombolă care prin comportamentul fraudulos, afectează bunul mers al acesteia.

Participanții acceptă cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator în privința desfășurării Campaniei. Organizatorul are dreptul de a invalida orice participant care nu respectă regulile Campaniei sau în privința căruia există dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa Tombolei.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere decurgând din acordarea reducerii precum și de plata oricăror daune sau alte pretenții de orice natură legate de reducerile acordate în baza prezentei Tombole.

9.Taxe si impozite


Cu privire la premiile acordate, Organizatorul se obligă să calculeze și să vireze impozitul datorat pentru veniturile obținute de cătrecâștigători, în conformitate cu Legea 227/215 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare. Orice obligație de natură fiscală sau de altă natură în legătură cu premiile câștigate sunt în sarcina exclusivă a câștigătorilor, cu excepția acelora care trebuie reținute la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acestea vor fi datorate.

Participanților la Tombolă nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

Organizatorul nu va avea nici o răspundere față de eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către participant înlegătură cu această Tombolă, determinate în orice alte cauze.


10.Protecția datelor cu caracter personal


Participarea la Tombolă implică acceptarea expresă de către participanți ca datele lor personale să fie colectate, stocate și prelucrate de către Organizator, exclusiv pentru derularea acestei tombole.

Organizatorul prelucrează datele cu caracter personal enumerate în articolul de mai jos, ce sunt furnizate direct de către participanți în vederea participării la Tombolă, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate și în conformitate cu dispozițiile legale, pentru în deplinirea următoarelor scopuri:

Organizarea și desfășurarea Tombolei în cadrul căreia Organizatorul acordă participanților, conform mecanismului Tombolei, premiile detaliate în cadrul articolului din prezentul Regulament.

-Atribuirea premiilor și îndeplinirea obligațiilor financiar-contabile ale Operatorului

-Menținerea evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii;

Datele cu caracter personal prelucrate: nume și prenume, număr de telefon, CNP (necesar Organizatorului pentru premii cu valoare peste 600 Iei), semnătură.

Organizatorii colectează datele cu caracter personal ale participanților la Campanie direct de la aceștia prin înscrierea la Tombolă.

Datele cu caracter personal ale câștigătorilor premiilor vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile în materie financiar-contabilă, respectiv 10 (zece) ani de la data încheierii exercitului financiar în care a avut loc plata impozitului din premii. La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul vașterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare și stocare.

Organizatorul se angajează să prelucreze datele fumizate numai în scopurile specificate mai sus, să păstreze confidențialitatea și siguranța prelucrării, în conformitate cu dispozițiile legii și să nu dezvăluie datele furnizate către terțe părți altele decât s-a indicat mai sus sau în alte cazuri decât cele prevazute de lege.

Participanților la Tombolă le sunt garantate drepturile prevăzute de legile privind protecția persoanelor cu privire la procesarea datelor personale și libera circulație a acestor date (dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, etc.);

Pentru exercitarea drepturilor sus menționate, persoana implicată poate solicita acest lucru Organizatorului printr-o cerere scrisă, datată și semnată, expediată la adresa din Brăila, DN 22 B Km 4, România o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, ori la adresa de e-mail: marketing.apancars@apan.ro.

Organizatorul este obligat să comunice măsurile luate și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele personale privind persoana implicată, în termen de 10 zile de la privirea cererii. Organizatorul se obligă ca, la prima comunicare în scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date creată în acest mod, va aduce la cunoștință drepturile, conforme cu legile privind protecția datelor cu caracter personal.

Dacă participanții nu solicită în scrisa stfel, aceștia sunt de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale de către Organizator în modul prezenta t în paragraful anterior. În orice moment participanții își pot retrage acordul privin d uilizarea datelor personale sau primirea oricăror informații sau corespondențe printr-o cerere întocmită în formă scrisă, trimisă pe adresa Organizatorului.

11.Încetarea / Întreruperea Tombolei în caz de forță majoră

Campania poate înceta înainte de termen, în cazul în care: se constată epuizarea fondului de Produse, intervine un eveniment ce constituie forță majoră, astfel cum este reglementată de legislația română în vigoare, intervine un caz de imposibilitate a Organizatorului de a continua aceasta Tombolă din motive independente de voința sa, sau dacă Organizatorul dorește acest lucru. Organizatorul nu este obligat la întoarcerea/rambursarea sau plata vreunei sume cu titlu de despăgubire/daună sau altele asemenea.

Organizatorul Tombolei își rezervădreptul de a modifica prezentul regulament/condițiile Tombolei, aceste modificări fiind aduse la cunoștința publicului în același mod ca prezentul Regulament.

12. Legea aplicabilă, Litigii

Legea aplicabilă este legea română.

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Tombolei se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazulîn care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Eventualele reclamații legate de derularea Tombolei se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 5 (cinci) zile de la data încheierii tombolei. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație.

13. Deciziile Organizatorului privind Tombola sunt finale și aplicabile tuturor Participanților.

Organizatorul Tombolei este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea și desfășurarea Tombolei.