APAN Cars Onmon

500 L

Să creşti mare este cool!
de la
14491.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

SumarDESIGN ȘI CONFORT, FRUMOASĂ PE DINAFARĂ, COMODĂ LA INTERIOR


NOI MOTORIZĂRI LA DISPOZIȚIA FAMILIEI


ACCESORII ȘI SERVICII. FIDEL STILULUI TĂU


TEHNOLOGIA MEREU ÎN CONTACT CU LUMEA TA


VARIANTE DE ECHIPARE. SPIRIT REVOLUȚIONAR

Accesorii


FIDEL STILULUI TĂU

Mereu diferită, datorită unei ample game de accesorii Mopar®, 500L poate oferi personalizări infinite, pentru a te însoți în toate călătoriile tale.AUTOCOLANTE ȘI BADGE-URI

Personalizează-ți modelul 500L cu badge-uri și autocolante în multiple variante de culori și motive grafice.


CARCASE CHEI

12 culori din care poți alege pentru o carcasă de chei cu adevărat unică.


FUNCȚIONALITATE

Pe barele de portbagaj poți transporta bicicleta, placa de surf, schiurile și snowboard-ul în totală siguranță. Și nu doar atât. Mopar® îți propune și o gamă amplă de scaune de copil, sisteme antifurt, plase pentru blocarea bagajelor, grilaj separator al habitaclului pentru transportul animalelor, cuiere din oțel pentru haine și multe altele. Totul realizat pentru a transforma călătoria ta într-o experiență întotdeauna plăcută și confortabilă.


MERCHANDISING

500L poate fi personalizat cu o gamă vastă de accesorii, pentru ca tu să conduci mereu mașina pe care o iubești. De la troller-ul comod, la thermos-uri practice, de la umbrele imprimate cu logo-ul 500L, la suporturi USB originale în formă de cheie.

Design şi confort


PROIECTAT DUPĂ DORINȚELE ORICĂREI FAMILII

Modelul 500L adaugă trăsăturilor originale ale lui 500 linii care îmbină siguranța și confortul. Parbrizul puțin înclinat și montantul împărțit în două cresc spațiul și vizibilitatea pentru pasageri, dând senzația unui grad ridicat de siguranță celui care îl conduce. Suprafața vitrată amplă reduce unghiurile moarte și permite intrarea unei cantități mari de lumină, interiorul fiind iluminat în perfectul stil 500.
PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

Plafonul panoramic îi oferă celui care călătorește cu 500L cea mai amplă vedere către albastrul cerului din clasa lui, de 1,5 mp. Plafonul este disponibil în două versiuni: fixă și skydome, amovibil cu acționare electrică.


MIC, DAR TOTUȘI MARE

500L amplifică inclusiv conceptul de funcționalitate, iar celor 4,15 metri lungime, 1,78 metri lățime și 1,66 metri înălțime li se adaugă spațiul și confortul unui monovolum, precum și stilul foarte practic de parcare al unei mașini de oraș.


COLOR SAU BI-COLOR?

500L este cu adevărat unic. Prin cele 109 combinații de culori ale caroseriei, 2 în plus pentru plafon și 3 pentru jante, modelul oferă cele mai multe soluții de personalizare din categoria sa.


FERICIREA CREȘTE ÎN FAMILIE

Așa e 500L: mereu zâmbitor și pregătit să-i primească pe toți cu interiorul său de 3.17 metri cubi perfect locuibili, în care să călătorești în perfectă libertate.


1500 DE CONFIGURAȚII ALE SPAȚIULUI

Fiecare scaun al lui 500L poate fi configurat în 8 moduri diferite, fiind posibile mai mult de 1.500 de combinații în total. Scaunul pasagerului din față, cu spătar rabatabil în formă de măsuță și banchetă posterioară divizată, se poate plia printr-un simplu gest, datorită funcției fold & tumble. Astfel, se obține un plan de încărcare care folosește întreaga lungime a mașinii.


FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU

Așa e 500L: mereu zâmbitor și pregătit să-i primească pe toți cu volumul său de 3.17 metri cubi perfect locuibili, în care să călătorești în perfectă libertate.

Tehnologie şi siguranţă


SPAȚIUL ESTE VIITORUL

Un spațiu gândit special pentru tine, construit pe baza conceptelor de tehnologie și siguranță inovative. 500L este autovehiculul care îți poate garanta toate acestea. Poate să facă față oricărei situații, inclusiv viitorului.
INVITAȚIE ÎN CĂLĂTORIE

Uconnect™ îți permite, cu ajutorul unui touchscreen de 5″ sau de 6,5”, să gestionezi toate dispozitivele multimedia prezente pe mașină: de la radioul analogic, la cel digital (DAB), și până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) ce se pot conecta prin portul USB și conectorul Aux-In. Dispozitivul Uconnect 5” radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, și, cu noul sistem Uconnect ™ LIVE, prin conectarea cu smartphone-ul, îți permite să folosești numeroasele aplicații pe sistemul de bord, în așa fel încât să fii mereu în contact cu prietenii pe Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii cu Deezer și peste 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom. În plus, îți poți îmbunătăți stilul de condus cu eco drive:Drive™, economisind astfel carburant și controlând în timp real emisiile de carbon.


DE LA PRIMA ATINGERE

Cu ecranul color touchescreen de 5”, interacționarea cu smartphone-ul, radioul, media player și playerul MP3, în timp ce conduci, devine și mai intuitiv. Cu Bluetooth®-ul poți telefona fară a lua mâinile de pe volan și poți gestiona SMS-urile primite (dacă smartphone-ul tău este compatibil). Și pentru a da un ritm călătoriilor tale, radioul cu CD player prevede și modul Digital Radio la cerere și suportă surse externe prin USB, Aux-In. În plus cu inovatorul Audio Streaming poți reproduce fără fire, melodii și radio web de la smartphone-ul tău.


ECO:DRIVER LIVE

Vrei să înveți să reduci consumurile de carburant și costurile relative până la 16%? Eco:Drive LIVE al lui 500L te învață cum să o faci. Când ești la volan, aplicația înregistrează comportamentul tău, vizualizează eco:Index-ul tău pe displayul sistemului UconnectTM 5” Radio și îți furnizează în timp real informații utile pentru a corecta eventualele erori și pentru a îmbunătăți stilul tău de condus. La terminarea pregătirii, vei fi gata să intri în comunitatea eco:Ville și să împărtășești rezultatele tale pe Facebook și Twitter.


MUZICA S-A SCHIMBAT

Pe 500L poți asculta toată muzica pe care o dorești: cea de la playerul MP3, cea de la smartphone sau cea de la stickul USB și să o selectezi cu ajutorul comenzilor de pe volan. În plus, noul său sistem hi-fi premium, dezvoltat cu Beat Audio, folosește un algoritm avansat de egalizare a sunetului, ceea ce crează un sunet curat și de înaltă definiție. Prin cele 6 difuzoare de pe portierele anterioare și posterioare, un Subwoofer în portbagaj și un amplificator digiatl cu 8 canale, sistemul este în măsură să ofere o putere naximă de 520W.


ARE GRIJĂ DE FAMILIA TA

Dotările din standard garantează siguranță activă și pasivă la nivel maxim. Ai până la 7 airbag-uri, ABS cu BAS (Brake Assist System) și sofisticatul ESC (Electronic Stability Control), care cuprinde funcțiile ASR/MSR antiderapare în accelerație și decelerație. Hill Holder pentru a ajuta plecările din rampă, DST – direcția activă ce îmbunătățește prestațiile de manevrabilitate și ERM – anti răsturnare. Și pentru a face mai sigure deplasările tale în trafic există City Brake Control (disponibil la cerere), dispozitivul care recunoaște prezența altror autovehicule sau a obstacolelor și frânează în mod automat, pentru a evita coliziunea sau pentru a reduce consecințele acesteia.

Motorizări


BENZINĂ1.4 16V 95 CV Euro 6 este caracterizat printr-un randament ridicat care se traduce printr-un stil de condus foarte fluid, la consum redus.DIESEL


1.3 MULTIJET II 16V 95CPDIESEL


1.3 MULTIJET II 16V 95CP MTA Cu cutie automată Dualogic™ robotizată cu 5 trepte, care îți asigură un confort maxim când conduci și reduce mai mult consumul și emisiile de noxe.DIESEL


1.6 16V MULTIJET II 120CP Performanțe ridicate pentru noul 1.6 MultiJet II 120 CV. Turbocompresorul cu geometrie variabilă de dimensiuni reduse permite obținerea unui cuplu și mai ridicat, în regimuri scăzute de rotație (320 Nm la 1750 rotații/min).


Versiuni


POP. SPIRIT REVOLUȚIONAR

Mai mult loc pentru pasiunile tale! De astăzi există un spațiu perfect pentru a-ți găzdui toți prietenii, familia și hobby-urile. Un loc în care totul se mișcă împreună cu tine. Bine ai venit la bordul lui 500L Pop. 7 culori pentru planșa vopsită în culoarea caroseriei, 4 tipuri de interioare, 7 culori de caroserie și 10 combinații bicolore.500L POP OFERĂ ÎN STANDARD:


PLANȘĂ DE BORD

Cu ornament în culoarea caroseriei și volan îmbrăcat în piele.


CARGO MAGIC SPACE

Podea portbagaj reversibilă și reglabilă pe înălțime.


POP STAR ȘI ÎNCĂ CEVA

Mai mult stil: ornamentul ușii în culoarea caroseriei și bandouri laterale cromate. Mai multă tehnologie: ești mereu în contact cu ceilalți, datorită Uconnect 5″ Radio cu touchscreen, CD/Mp3, Bluetooth Audio Streaming. De altfel, o mașină gândită pentru familie nu poate fi decât sociabilă și comunicativă. Mai mult confort în călătoriile lungi: sitemul cruise control. Da, pentru că odată ajuns la bordul unui 500L Pop Star, nu vei mai dori să cobori.


500L POP STAR ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD: (ÎN PLUS FAȚĂ DE ECHIPAMENTELE DE PE 500L POP)PLANȘĂ ÎN CULOAREA CAROSERIEI


CARCASE OGLINZI RETROVIZOARE VOSPITE


AUDIO TOUCHSCREEN


LOUNGE. LUME ÎNTREAGĂ DE DESCOPERIT

Grație plafonului din sticlă, cel mai mare din categoria sa. Și a farurilor, care se aprind automat în caz de ploaie. La care se adaugă o tușă de clasă: finisajele interioare din piele eco și bordul din piele naturală. Pe 500L Lounge, poți avea cu adevărat totul.


500L LOUNGE ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD (ÎN PLUS FAȚĂ DE ECHIPAMENTELE DE PE 500L POP STAR)UCONNECT™ RADIO LIVE 5’’ TOUCHSCREEN

Sistemul infotelematic cu radio digital DAB, Speaker Bluetooth® și Bluetooth Audio streaming. Disponibil și cu funcția de Navigație.