APAN Cars Onmon

500 L LIVING

Mereu în contact cu lumea ta!
de la
12622.00
(TVA inclus)

Solicită ofertaListă preţuri

Valeriu Cana Valeriu Cana
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

Sumar
INTERIOARE

UTILIZARE EFICIENTĂ A SPAȚIULUI X-LARGE


MOTORIZĂRI NOI MOTORIZĂRI LA DISPOZIȚIA FAMILIEI.


ACCESORII ȘI SERVICII FIDEL STILULUI TĂU


TEHNOLOGIE

MEREU ÎN CONTACT CU LUMEA TA


VARIANTE DE ECHIPARE

VERSATIL CU STIL

Accesorii


FIDEL STILULUI TĂU

Mereu diferit, datorită unei ample game de accesorii Mopar®, 500L Living poate primi personalizări infinite, pentru a te însoți în toate călătoriile tale.AUTOCOLANTE ȘI BADGE-URI

Personalizează-ți modelul 500L Living cu badge-uri și autocolante în multiple variante de culori și motive grafice.


CARCASE OGLINZI


CARCASE CHEI

12 culori din care poți alege pentru o carcasă de chei cu adevărat unică


FUNCȚIONALITATE

Pe barele de portbagaj poți transporta bicicleta, placa de surf, schiurile și snowboard-ul în totală siguranță. Și nu doar atât. Mopar® îți propune și o gamă amplă de scaune de copil, sisteme antifurt, plase pentru blocarea bagajelor, grilaj separator al habitaclului pentru transportul animalelor, cuiere din oțel pentru haine și multe altele. Totul realizat pentru a transforma călătoria ta într-o experiență întotdeauna plăcută și confortabilă.


MERCHANDISING

500L Living poate fi personalizat cu o gamă vastă de accesorii, pentru ca tu să conduci mereu mașina pe care o iubești. De la troller-ul comod, la thermos-uri practice, de la umbrele imprimate cu logo-ul 500L și suporturi USB originale în formă de cheie.

Design şi confort


PROIECTAT DUPĂ DORINȚELE ORICĂREI FAMILII

Agil și manevrabil în trafic, 500L Living este exemplul perfect de îmbinare a designului „iconic” cu eficiența spațiului: elementelor inconfundabile ale stilului de familie li se adaugă o nouă formă posterioară, o modificare de stil, pentru a interpreta mai bine rolul de vehicul cu utilizări multiple. Parbrizul puțin înclinat și montantul vitrat măresc spațiul și vizibilitatea pasagerilor, dând șoferului o senzație de siguranță crescută.CUCERIREA SPAȚIULUI

îți oferă tot ce este mai bun din arta valorificării spațiului interior cu gabarit mimin la exterior. Datorită celor 20 cm lungime în plus, am obținut două locuri în plus pentru pasageri și portbagajul cel mai încăpător din categorie.


PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

Plafonul panoramic, acționat electric, oferă celui care călătorește cu 500L cea mai amplă vedere din clasa lui la albastrul cerului, de 1,5 mp.


CULORI CU CARACTER

8 culori de caroserie, 4 pastel și 4 metalizate, care se asortează variantelor de alb sau negru ale acoperișului bi-color. Poți alege din numroasele combinații de culori.SPAȚIU INTERIOR MAXIM, GABARIT EXTERIOR...

În cei 435 cm lungime, 500L living îți propune până la 3 rânduri de scaune și 7 locuri, din care 2 gândite să găzduiască 2persone de statură medie, plus un spațiu util în portbagaj. Totul într-un vehicul cu 20 cm mai lung decât un station wagon mediu.


MAGIC WAGON

Șapte locuri comode? Sau 5 pasageri și 7 geamantane? Spațiul intern al lui 500L Living se potrivește multor interpretări. În configurația cu 5 locuri, are portbagajul cel mai mare din categoria sa: până la 638 litri capacitate și podea reglabilă pe 3 nivele, datorită sistemului „Cargo Magic Space”. Grație sistemului modular al scaunelor, ajunge până la 1704 litri capacitate și până la 2,6 m lungime, rabatând și scaunul pasager anterior.


1.500 CONFIGURAȚII ALE SCAUNELOR

Accesul la al treilea rând de scaune este înlesnit de scaunele Fold&Tumble pliabile. Datorită acestei funcții și a multiplelor posibilități de personalizare a scaunelor, se obțin peste 1.500 de combinații diferite: habitaclul se transormă în sală de relaxare cu mișcări puține și simple.


FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU În interiorul lui 500L Living, găsești 22 de spații de depozitare, de diferite forme și dimensiuni. E atât de comod să ai totul la îndemână și nimic să nu îți afecteze siguranța la volan.

Tehnologie şi siguranţă


SPAȚIUL ESTE VIITORUL

Un spațiu gândit special pentru tine, construit pe baza conceptelor de tehnologie și siguranță inovative. 500L este autovehiculul care îți poate garanta toate acestea. Poate să facă față oricărei situații, inclusiv viitorului.INVITAȚIE LA DRUM

Uconnect™ îți permite, cu ajutorul unui touchscreen de 5″ sau de 6,5”, să gestionezi toate dispozitivele multimedia prezente pe mașină: de la radioul analogic, la cel digital (DAB), și până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se pot conecta prin portul USB și conectorul Aux-In. Dispozitivul Uconnect 5” radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, în timp ce Uconnect 6,5” Radio Nav este dotat cu sistem de navigație satelitară cu hărți 3D, indicații progresive asupra traseului și funcția ‘One Shot Voice Destination Entry’ pentru a introduce adesa prin comandă vocală. Noul sistem Uconnect ™ LIVE, prin conectarea cu smartphone-ul, îți permite să folosești numeroasele aplicații pe sistemul de bord, în așa fel încât să fii mereu în contact cu prietenii pe Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii cu Deezer și peste 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să


ECO:DRIVER LIVE

Vrei să înveți să reduci consumurile de carburant și costurile relative până la 16%? Eco:Drive LIVE al lui 500L Living te învață cum să o faci. Când ești la volan, aplicația înregistrează comportamentul tău, vizualizează eco:Index-ul tău pe displayul sistemului UconnectTM 5” Radio și îți furnizează în timp real informații utile pentru a corecta eventualele erori și pentru a îmbunătăți stilul tău de condus. La terminarea pregătirii, vei fi gata să intri în comunitatea eco:Ville și să împărtășești rezultatele tale pe Facebook și Twitter.


MUZICA S-A SCHIMBAT

Pe 500L Living poți asculta toată muzica pe care o dorești: cea de la playerul MP3, cea de la smartphone sau cea de la stickul USB și să o selectezi cu ajutorul comenzilor de pe volan. În plus, noul său sistem hi-fi premium, dezvoltat cu Beat Audio, folosește un algoritm avansat de egalizare a sunetului, ceea ce crează un sunet curat și de înaltă definiție.Prin cele 6 difuzoare de pe portierele anterioare și posterioare, un Subwoofer în portbagaj și un amplificator digiatl cu 8 canale, sistemul este în măsură să ofere o putere naximă de 520W.


ARE GRIJĂ DE FAMILIA TA

Dotările din standard garantează siguranță activă și pasivă la nivel maxim. Ai până la 7 airbag-uri, ABS cu BAS (Brake Assist System) și sofisticatul ESC (Electronic Stability Control), care cuprinde funcțiile ASR/MSR antiderapare în accelerație și decelerație. Hill Holder pentru a ajuta plecările din rampă, DST – direcția activă ce îmbunătățește prestațiile de manevrabilitate și ERM – anti răsturnare. Și pentru a face mai sigure deplasările tale în trafic există City Brake Control (disponibil la cerere), dispozitivul care recunoaște prezența altror autovehicule sau a obstacolelor și frânează în mod automat, pentru a evita coliziunea sau pentru a reduce consecințele acesteia.

Motorizări


BENZINA 0.9 TWIN AIR TURBO 105CPNoul și puternicul TwinAir Turbo, care folosește tehnologii rafinate precum supra-alimentarea printr-un trubocompresor de înaltă eficiență, sistem Start&Stop standard, și controlul valvelor la încălzirea motorului, cât și la recilcularea internă a gazelor de eșapament, fac ca emisiile de CO2 să fie reduse cu 40 %, iar cele de azot cu până la 60 %.DIESEL 1.3 MULTIJET II 16V 95CPDIESEL 1.3 MULTIJET II 16V 95CP MTA


Dotat cu o cutie automată Dualogic™ robotizată, în 5 trepte, care îți asigură confort maxim când conduci și reduce mai mult consumul și emisiile de noxe.DIESEL 1.6 16V MULTIJET II 120CP


Performanțe ridicate pentru noul 1.6 MultiJet II 120 CP. Turbocompresorul cu geometrie variabilă de dimensiuni reduse permite obținerea unui cuplu și mai ridicat, în regimuri scăzute de rotație (320 Nm la 1750 rotații/min).


Versiuni


POP STAR

VERSATIL CU STIL Plină de personalitate, bogată în dotări. Pop Star este ideal dacă îți dorești o mașină frumoasă și spațioasă, fără compromisuri. Nu trebuie să renunți la nimic, nici la al treilea rând de scaune, la 6 airbag-uri sau controlul electronic al vitezei.500L LIVING POP STAR ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD:ORNAMENT PLANȘĂ DE BORD ÎN...


BANDOURI LATERALE CROMATE


LOUNGE

ARTA SPAȚIULUI Lounge este o mașină care îți oferă totul, fără compromisuri: climatizare bi-zonală, jante din aliaj de 16”, oglinzi laterale acționate electric cu carcasa în culoarea caroseriei. Așază-te comod, ai tot ceea ce îți trebuie.


500L LIVING LOUNGE ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD:

(ÎN PLUS FAȚĂ DE DOTĂRILE 500L LIVING POP STAR)LIVING ROOM

Spațiul interior este bogat în conținut și versatilitate.


JANTE DIN ALIAJ DE 16”


CLIMATIZARE AUTOMATĂ BI-ZONALĂ

Temperatura potrivită pentru fiecare.


BUSINESS PERFECTĂ PENTRU LUCRU

Cu ajutorul sistemului de navigație UconnectTM și a motorizării Multijet 120 CP, trăiești la maximum o zi obișnuită. Cu tot confortul pe care îl dorești: reglare lombară, senzori de parcare, Cruise Control și comenzi audio pe volan, poți să telefonezi, să asculți muzică, să îți citești mesajele. Evident să te bucuri de condus!


500L LIVING BUSINESS ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD:

(ÎN PLUS FAȚĂ DE DOTĂRILE 500L LIVING POP STAR)UCONNECT™ RADIO LIVE 5’’ TOUCHSCREEN

Sistemul infotelematic cu radio digital DAB, handsfree Bluetooth® și Bluetooth Audio streaming. Disponibil și cu funcția de Navigație.

Distribuie această pagină