APAN Cars Onmon

500X City Look

Iconic și distractiv
de la
17946.00
(TVA inclus)

Solicită ofertaListă preţuri

Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Sumar
DESIGN ICONIC

ȘI PERFORMANȚE CARE IMPRESIONEAZĂ.


MOTORIZĂRI

Xtrem. MOTORIZĂRI ȘI TRANSMISII CARE GENEREAZĂ EMOȚII PUTERNICE.


DETALII

DETALII EXCLUSIVE ȘI LINII ARMONIOASE: CEA MAI COOL LATURĂ A SA.


TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Xtrovertit. CELE MAI BUNE TEHNOLOGII PENTRU CONFORTUL TĂU.

Accesorii


PERSONALIZARE

Pentru un strop de culoare în plus, poți alege unul dintre cele 5 pachete Xtra (Roșu, Alb, Negru, Bronz și Beige), compuse din carcase oglinzi, inserții ornamentale pe portiere și sticker-e, plafon/capotă care se potrivesc perfect cu jantele de aliaj. Pentru cei care preferă cromul, este disponibil și pachetul Chrome Xtra.SUPORȚI PENTRU BAGAJE

Frumos și funcțional, 500X poate fi personalizat cu o serie de sisteme de prindere și transport al bicicletei, plăcii de surf, snowboard, schiuri, precum și cu o varietate de accesorii pentru o mai bună organizare a portbagajului. Pentru confort sporit, 500X îți oferă două pachete dedicate exclusiv timpului liber: Summer & Winter Xtra Pack care îi adaugă suport de biciclete și suport de schiuri protecției portbagajului.


JANTE DIN ALIAJ

Transformă-ți mașina într-un produs unic prin echiparea cu un set de jante de 18” create de MOPAR special pentru 500X și disponibil în 5 finisaje exclusiviste.

Design şi confort


XPRESIV 500X exprimă valorile care l-au transformat pe 500 într-un icon recunoscut în întreaga lume. Distingi de la prima vedere trăsăturile pe care le-a moștenit de la modelul istoric: farurile rotunde duble, forma frontală trapezoidală, ”mustățile” frontale cromate de o parte și de alta a siglei FIAT și priza de aer care îi așterne un zâmbet ștengar. În partea posterioară, avem blocuri optice bine definite, încadrate de un inel lucios, luneta posterioară rotunjită și sigla FIAT pe mânerul cromat al hayonului. Astăzi, 500X este mai urban și elegant ca niciodată, în varianta City Look, cu detalii estetice cromate care îi subliniază caracterul prețios.GRUPURI OPTICE FRONTALE

Cu lumini de zi DLR și faruri de ceață cu funcție cornering, farurile duble sunt un element recurent al stilului familiei 500 care îl face imediat recognoscibil.


JANTE

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X City Look este cu adevărat amplă. De la capace de roți de 16” gri lucios, până la jantele din aluminiu de 16” brunate lucioase; de la jantele din aliaj de 17” gri satinat, până la jantele din aliaj de 17” negru opac diamantat, și la jantele din aliaj de 18” gri lucios. Și mai elegante și prețioase sunt jantele de 18” gri lucios sau brunate opace diamantate.


GEAMURI POSTERIOARE FUMURII

Garantează intimitate pentru pasageri și dau o tușă suplimentară de exclusivitate stilului 500X.


XTRA CONFORT Calitatea lui 500X este ușor de observat de la prima vedere. Materialele soft-touch cu imprimeu rafinat, planșa de bord tridimensională cuprinzătoare, inserțiile de pe consola centrală și fețele ușii Carbon look și aluminiu satinat. Scaunele oferă confort optim cu șezuturi ample și cuprinzătoare și sunt îmbrăcate în material bicolor negru/gri sau roșu/negru. Lateralele scaunelor sunt puse în evidență de finisajele din materiale rafinat, iar partea centrală este acoperită cu țesătură reliefată de culoare gri, cu inserții pret-a-porter și piele ecologică. Lumina ambientală creează o atmosferă unică, care îmbunătățește experiența la volanul mașinii.


INTERIOR 360°

La bordul lui 500X ești copleșit de detalii unice.


VOLANUL ȘI INSTRUMENTELE DE BORD

Volanul sport este foarte ergonomic. Instrumentarul de bord, cu cele 3 elemente circulare, amintește de imaginea iconicului 500. Display-ul TFT de 3.5” îi comunică șoferului informații într-un mod eficient și rapid, și oferă numeroase posibilități de personalizare.


CONSOLA CENTRALĂ

Pe consola finisată în Carbon Look și Aluminiu satinat se găsește sistemul Mood Selector și butonul frânei electrice de staționare, care înlocuiește clasica frână de mână. Este ușor de acționat și economisește spațiu.


SPAȚII DE DEPOZITARE

500X asigură maximul de funcționalitate mulțumită varietății de spații de depozitare disponibile în habitaclu: cum ar fi cele 4 buzunare încăpătoare de pe uși, cele 2 spații de depozitare de pe planșa de bord din dreptul pasagerului, unul deschis și unul închis, precum și 2 suporturi de pahare aflate pe consola dintre scaune.


SCAUNE ANTERIOARE

ACȚIONATE ELECTRIC Pentru confort total la drum lung, scaunele din față sunt reglabile electric pe 8 direcții: înalțime și lungime, înclinarea spătarului și reglare lombară.


PORTBAGAJ

Încăpător și versatil - portbagajul oferă de la 350 până la 1000 de litri (cu scaunele posterioare complet rabatate), și poate fi echipat cu un plan de încărcare amovibil, reversibil și reglabil pe înălțime. Capacitate de tractare Sarcina maximă care poate fi remorcată este de până la 1200 kg.

Tehnologie şi siguranţă


XTROVERTIT

500X înseamnă să călătorești relaxat, la bordul unei serii de tehnologii care îți fac drumul mai amuzant și îți simplifică viața.INFOTAINMENT

Ai comenzi pe volan, funcție Vivavoce Bluetooth și Bluetooth Audio streaming, eco:Drive, conectate la Uconnect. Uconnect îți permite, prin intermediul touchscreen-ului de 5″ sau 6,5″, să activezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radioul analogic și digital (DAB), până la principalele suporturi media (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone), conectabile prin USB sau AUX-IN. Dispozitivul Uconnect 5″ Radio Nav îți oferă navigație TomTom 2,5 D, în timp ce Uconnect 6,5″ Radio Nav este dotat cu navigație prin satelit cu hărți 3D, indicații progresive și funcție One Shot Voice Destination Entry pentru setarea destinației prin comandă vocală. Prin conectarea la un smartphone, noul sistem Uconnect LIVE, îți permite să folosești numeroase aplicații și să fii mereu conectat cu prietenii pe Twitter, să asculți peste 35 de milioane de piese cu Deezer și peste 100 de posturi radio prin TuneIn, să fii conectat în timp real cu știrile Reuters și să primeșt


BRAKE CONTROL

Senzorii radar și video ai sistemului te anunță dacă observă o distanță prea mică între tine și vehiculul care te precedă și te avertizează din timp să eviți o posibilă coliziune. Dacă tu nu intervii, atunci el frânează automat pentru tine.


BLIND SPOT ASSIST

Unghiurile moarte nu mai sunt o problemă, datorită sistemului care scanează prezența vehiculelor în punctele critice și te avertizează cu un semnal luminos în oglinzile laterale. Același lucru se întâmplă și în marșarier, dacă un vehicul se apropie din lateral de tine.


LANE ASSIST

Sistemul intervine dacă scapi direcția involuntar (fără să folosești semnalizatorul). În acel moment, sistemul te anunță vizual în tabloul de bord și opune rezistență puternică schimbării direcției.

Motorizări


1.4 BENZINĂ TURBO MULTIAIR II 140 CP CU TRACȚIUNE FAȚĂDatorită Tehnologiei Turbo MultiAir II, care adaugă prestațiilor de top o importantă rezervă de cuplu, obții consumuri și emisii de noxe scăzute. Cu sistem Start&Stop standard.1.4 BENZINĂ TURBO MULTIAIR II 140 CP DCT CU TRACȚIUNE FAȚĂ


Datorită sistemului novator de transmisie automată cu dublu ambreiaj și a tehnologiei Turbo MultiAir II, motorizarea 1.4 benzină/140 CP unește performanța cu plăcerea de a conduce, rezultând consumuri și emisii de noxe scăzute.BENZINĂ 1.6 E-TORQ 110 CP TRACȚIUNE FAȚĂDIESEL 1.6 MULTIJET II 120 CP TRACȚIUNE FAȚĂ

Motorul turbodiesel oferă performanțe optime datorită cuplului înalt, garantând în același timp fiabilitate și consum redus.DIESEL 1.3 MULTIJET II 95 CP TRANSMISIE MANUALĂ


Versiuni


POP

500X este noul icon Fiat, iar farmecul său Made in Italy descrie o mașină confortabilă și inteligentă. Tapițerii din țesătură, parte centrală a planșei de bord în culoarea caroseriei, Cruise Control, Display multifuncțional de 3,5” TFT și TMPS (sistem de monitorizare presiune anvelope). Confort, eleganță, siguranță, personalitate: Pop este nivelul de echipare de bază, deja plin de caracter.POP STAR

Să te urci în mașină și să pleci în urmărirea viselor tale este atât de simplu la volanul lui 500X Pop Star. Bucură-te de călătorie, indiferent de destinație, de una dintre cele 12 culori disponibile, și de dotarea standard Drive Mood Selector. Interioare rafinate pentru un nivel optim de confort. Scaune ample și încăpătoare, cu laterale înfrumusețate cu finisaje pret-a-porter. Pentru ca la bordul mașinii să simți doar relaxarea.


LOUNGE

Dacă îți dorești o mașină care să nu treacă neobservată, o adevarată protagonistă a traficului urban, fascinantă și mereu conectată, atunci 500X Lounge este ceea ce ți se potriveste. Scaune confortabile cu tapițerie din țesătură și piele ecologică, materiale de calitate. Navigație Uconnect NAV DAB, Lane Assist, senzori de parcare. Pentru o experiență eXtraordinară.

Distribuie această pagină