APAN Cars Onmon

500X OFF ROAD

Xciting.
de la
25681.00
(TVA inclus)

Solicită ofertaListă preţuri

Alexandru Neagu Alexandru Neagu
Consilier Vânzări
 +40 740157565
 alexandru.neagu@apan.ro

SumarEXTERIOR 360°

Xciting. Designul iconic se împletește cu caracteristicile ”off-road” și dotări de confort și tehnologie unice.


MOTORIZĂRI

Xtrem. MOTORIZĂRI ȘI TRANSMISII CARE GENEREAZĂ EMOȚII PUTERNICE


PARTICULARITĂȚI

Xtra. DETALII EXCLUSIV ȘI LINII ARMONIOASE: CEA MAI COOL LATURĂ A LUI

Accesorii


PERSONALIZARE

Pentru un strop de culoare în plus, poți alege unul dintre cele 5 pachete Xtra (Roșu, Alb, Negru, Bronz și Beige), compuse din carcase oglinzi, inserții ornamentale pe portiere și sticker-e, plafon/capotă care se potrivesc perfect cu jantele de aliaj. Pentru cei care preferă cromul, este disponibil și pachetul Chrome Xtra.JANTE DIN ALIAJ

Transformă-ți mașina într-un produs unic prin echiparea cu un set de jante de 18” create de MOPAR special pentru 500X și disponibil în 5 finisaje exclusiviste.


JANTE DIN ALIAJ Transformă-ți mașina într-un produs unic prin echiparea cu un set de jante de 18” create de MOPAR special pentru 500X și disponibil în 5 finisaje exclusiviste.

Design şi confort


XPRESIV

Un spirit curajos pe un model foarte bine dotat. Aceasta este ecuația ideală pentru cine este în căutarea unei aliuri puternice de crossover adevărat: bare de protecție cu aspect off-road cu scuturi de protecție, jante cu design specific, detalii exterioare cu finisaje cromate și satinate și bare longitudinale pe plafon.EXTERIOR 360

FORȚA FRUMUSEȚII: DESIGNUL ICONIC EVOLUEAZĂ ÎNTR-UN LOOK OFF-ROAD PLIN DE CARACTER.


DETALII DIN CROM SATINAT

Mânerele ușilor și ornamentele exterioare subliniază caracterul puternic de off-road al lui Fiat 500X Cross.


BARE LONGITUDINALE

Cu finisaje specifice


ORNAMENT FINAL EȘAPAMENT CROMAT


JANTE

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X City Look este cu adevărat amplă. De la jante din aliaj de 17” gri opac diamantat și la jantele din aliaj de 18” bicolore gri opac diamantat, și până la jante de 18” brunate opace diamantate.


XTRA CONFORT

Sportiva clasei, 500X Off-Road Look are grijă de toți pasagerii. Habitaclul este caracterizat de un stil mai tehnic: insertul de pe planșa de bord cu aspect de fontă conferă un efect opac tridimensional, în timp ce partea superioară a consolei centrale și ornamentele panourilor sunt finisate cu textură de aluminiu satinat. Interiorul este spațios și încăpătoare pentru toți prietenii, toate obiectele preferate și toate bagajele. Lumina ambientală creează o atmosferă unică, care îmbunătățește experiența la volanul mașinii.


INTERIOR 360

500X OFF-ROAD LOOK ESTE CARACTERIZAT DE UN HABITACLU MAI TEHNIC


VOLAN ȘI TABLOU DE BORD

Volanul sport este foarte ergonomic. Instrumentarul de bord, cu cele 3 elemente circulare, amintește de imaginea iconicului 500. Display-ul TFT de 3.5” îi comunică șoferului informații într-un mod eficient și rapid, și oferă numeroase posibilități de personalizare.


CONSOLA CENTRALĂ

Pe consola finisată în Aluminiu satinat se găsește sistemul Mood Selector și butonul frânei electrice de staționare, care înlocuiește clasica frână de mână. Este ușor de acționat și economisește spațiu.


SPAȚII DE DEPOZITARE

500X asigură maximul de funcționalitate mulțumită varietății de spații de depozitare disponibile în habitaclu: cum ar fi cele 4 buzunare încăpătoare de pe uși, cele 2 spații de depozitare de pe planșa de bord din dreptul pasagerului, unul deschis și unul închis, precum și 2 suporturi de pahare aflate pe consola dintre scaune.


PORTBAGAJ

Încăpător și versatil - portbagajul oferă de la 350 până la 1000 de litri (cu scaunele posterioare complet rabatate), și poate fi echipat cu un plan de încărcare amovibil, reversibil și reglabil pe înălțime.

Tehnologie şi siguranţă


XTROVERTIT

500X înseamnă să călătorești relaxat, la bordul unei serii de tehnologii care îți fac drumul mai amuzant și îți simplifică viața.DRIVE MODE SELECTOR

Pentru selectarea tipului de conducere - Auto, Sport, All-Weather - care dinamizează deplasarea cu 500X.


INFOTAINMENT

Ai comenzi pe volan, funcție Vivavoce Bluetooth și Bluetooth Audio streaming, eco:Drive, conectate la Uconnect. Uconnect îți permite, prin intermediul touchscreen-ului de 5″ sau 6,5″, să activezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radioul analogic și digital (DAB), până la principalele suporturi media (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone), conectabile prin USB sau AUX-IN. Dispozitivul Uconnect 5″ Radio Nav îți oferă navigație TomTom 2,5 D, în timp ce Uconnect 6,5″ Radio Nav este dotat cu navigație prin satelit cu hărți 3D, indicații progresive și funcție One Shot Voice Destination Entry pentru setarea destinației prin comandă vocală. Prin conectarea la un smartphone, noul sistem Uconnect LIVE, îți permite să folosești numeroase aplicații și să fii mereu conectat cu prietenii pe Twitter, să asculți peste 35 de milioane de piese cu Deezer și peste 100 de posturi radio prin TuneIn, să fii conectat în timp real cu știrile Reuters și să primeșt


XTRAORDINAR

Divertisment și dotări de siguranță la cel mai înalt nivel. 500X Off-Road Look, un crossover adevărat, călătorește cu avânt pe orice tip de teren și îți oferă sisteme de protecție de top. Cu 500X te poți bucura de fiecare călătorie datorită varietății de tehnologii de siguranță, printre care 6 airbag-uri, faruri Bi-Xenon, sistem ESC și alte 3 sisteme de siguranță.


BRAKE CONTROL

Senzorii radar și video ai sistemului te anunță dacă observă o distanță prea mică între tine și vehiculul care te precedă și te avertizează din timp să eviți o posibilă coliziune. Dacă tu nu intervii, atunci el frânează automat pentru tine.


BLIND SPOT ASSIST

Unghiurile moarte nu mai sunt o problemă, datorită sistemului care scanează prezența vehiculelor în punctele critice și te avertizează cu un semnal luminos în oglinzile laterale. Același lucru se întâmplă și în marșarier, dacă un vehicul se apropie din lateral de tine.


LANE ASSIST

Sistemul intervine dacă scapi direcția involuntar (fără să folosești semnalizatorul). În acel moment, sistemul te anunță vizual în tabloul de bord și opune rezistență puternică schimbării direcției.

Motorizări


BENZINĂ 1.4 TURBO MULTIAIR II 170 CV 4X4 AT9 TRACȚIUNE INTEGRALĂ
DIESEL 2.0 MULTIJET II 140CV 4X4 CU TRANSMISIE AUTOMATĂ ÎN 9 TREPTE TRACȚIUNE INTEGRALĂDIESEL 2.0 MULTIJET II 140CV 4X4 TRANSMISIE MANUALĂ TRACȚIUNE INTEGRALĂ


Versiuni


CROSS. PERFORMANȚE CARE IMPRESIONEAZĂ.

Îl recunoști ușor pentru că este un icon plin de stil și funcționalitate: linii seducătoare Made in Italy, confort și eficientă la cel mai înalt nivel. Poți să îl configurezi cu tapiserie din țesut și inserții de piele, comenzi audio pe volan și Drive Mood Selector.CROSS PLUS. PLUS VALOARE

Mai multă putere, mai multă tehnologie, mai multă siguranță, mai mult divertisment. Pe 500X Cross Plus, e ușor să colecționezi amintiri frumoase. Este suficient să alegi din paleta variată de dotări sisteme precum Drive Mood Selector, care optimizează dinamica mașinii sau Uconnect NAV 6,5”, faruri Bi-Xenon și jante de 18” Off-Road Look. Iar pentru o temperatură ideală tot timpul, climatizarea bizonală.

Distribuie această pagină