APAN Cars Onmon

500

Toate privirile asupra mea!
de la
13318.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Valeriu Cană Valeriu Cană
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

SumarDESIGN ȘI CONFORT. TOATE PRIVIRILE ASUPRA MEA!


IUBEȘTE SĂ DOMINE. STRADA, EVIDENT.


ACCESORII ȘI SERVICII. STILUL ESTE O CHESTIUNE DE CARACTER. ORI ÎL AI, ORI NU ÎL AI.


TEHNOLOGIA ÎN TOT UNIVERSUL TĂU, ÎNTR-UN ICON. MEREU CONECTAT.


ELEGANT ȘI CHIC DE LA PRIMA VEDERE

Accesorii


EXTRAORDINAR. CA ȘI ACCESORIILE SALE

Posibilitățile de personalizare ale noului 500 sunt cu adevărat infinite. Trebuie doar să îți dai frâu liber imaginației.JANTE, AUTOCOLANTE, BADGES ȘI CARCASE

Mai chic, mai îndrăzneț, mai rafinat? Noul 500 se transformă așa cum îți dorești tu.


TIMP LIBER

Este gata să te însoțească oriunde dorești să mergi.


STIL

Este posibilă să adaugi încă puțin stil Noului 500? Da, cu siguranță.


FUNCȚIONALITATE

În Noul 500 există spațiu pentru tot ce vrei să duci cu tine.

Design şi confort


MITURILE VERITABILE NU ÎMBĂTRÂNESC NICIODATĂ

Ci se înnoiesc. După cum este si 500, icon prin definiție, care îi adaugă astăzi determinarea și seducția laturii sale fashion și pop.O FIGURĂ ŞTRENGARĂ

Noile faruri polieliptice îți vorbesc, iar în întuneric parcă îți fac cu ochiul. În timp ce noile sale lumini de zi (Daytime Running Light) cu lumini de poziție cu tehnologia LED sunt inspirate de cifra zero a logo-ului 500, în întuneric devin semnătura sa, făcându-l imediat ușor de recunoscut.


CLASĂ ȘI STIL

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimbă. Devine mai special datorită celor două noi modele de jante din aliaj de 15" gri lucios și de 16" negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidență de noile culori ale caroseriei: Rosso Corallo pastel, pop și solar, Bodeaux Opera metalizat, elegant și distins.


DETALIILE FAC DIFERENȚA

Cum ar fi noul ornament cromat, care decorează barele de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier. Sau cum ar fi noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria. O soluție îndrăzneață și inedită, care subliniază capacitatea lui 500 de a se reînnoi mereu, fară a-și pierde spiritul.


COLECȚIA 500

Nu a existat niciodată una mai trendy decât ea. Astăzi 500 prezintă noua sa colecție second skin: 6 desene care îmbracă cu eleganță, fantezie, bucurie și umor noua sa siluetă. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării: fiecare desen poate fi combinat cu anumite culori ale caroseriei și este disponibil în mai multe modele: SMALL (benzi laterale) sau MEDIUM (îmbracă mașina de la linia geamurilor incluzând plafonul, capota, oglinzile retrovizoare exterioare, portbagajul și montantul portierei).


PREFECȚIUNEA NU ESTE UN ACCESORIU

Designul planșei de bord a fost complet regândit pentru a găzdui armonios noile tehnologii. Ies în evidență elementele cromate și designul nou, mai rotunjit, al butoanelor de comandă. Însă noul 500 nu este doar frumos, este și funcțional și este dotat cu un spațiu de depozitare nou și comod în planșa de bord, și cu un nou tunel central cu port USB/AUX-IN și un suport de pahare mai încăpător.


TOTUL SUB CONTROL

Noul volan cu design specific este înfrumusețat cu elemente cromate. Noul display digital TFT de 7 îți permite să ții sub control toate informațiile necesare în timpul deplasării, cum ar fi kilometrajul, turometrul, datele privind temperatura sau indicatorul Gear Shift, care îți sugerează când să schimbi viteza, datele Trip Computer-ului care îți permit să îți adaptezi stilul de condus în funcție de traseu, de consumul instantaneu, autonomie etc.


INSPIRAT DE HAUTE COUTURE

Stil, stil, stil și iarăși stil. Noile materiale și țesăturile alese pentru interioarele noului 500 sosesc direct de pe podiumurile de prezentare cele mai la modă. Iată o țesătură autentică Prințul de Wales, cu accente de diverse culori și noua piele bordeaux cu inserții albastre și o tușă vintage, un omagiu adus culorilor anilor '60.


FIECARE CĂLĂTORIE TREBUIE TRĂITĂ COMOD

Pentru a garanta tot confortul pe care ți-l poți dori, scaunele au fost realizate din materiale ergonomice și concepute astfel încât să faciliteze accesul pasagerilor în partea din spate.

Tehnologie şi siguranţă


ESTE UN TRENDSETTER

La bordul noului 500 singurul lucru care contează este plăcerea de a conduce. De aceea, este dotat cu un sistem infotelematic inovativ Uconnect™ 5” radio live touchscreen, capabil să garanteze cel mai bun infotainment la bord. Totul este completat de comenzile audio pe volan, funcția hands free Bluetooth și Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car și conexiune la principalele rețele de socializare. Dacă dorești să călătorești într-un mod și mai sigur și mai plăcut, 500 îți oferă sistemul de navigație integrat TomTom 2,5D cu servicii Live incluse.
UCONNECT™

Uconnect™ este sistemul infotainment care îți permite, prin intermediul unui touchscreen de 5″, să gestionezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radio-ul analogic și digital (DAB), până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se conectează prin portul USB și portul Aux-in. Dispozitivul Uconnect 5’’ Radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, indicații despre traseu și funcția „One Shot Voice Destination Entry” pentru a introduce adresa prin intermediul comenzilor vocale.


SPIRIT PROTECTOR

Pe lângă noul sistem de frânare (motorizări 1.2), cu noul 500 poți conta și pe cele mai sisteme de protecție: 7 airbag-uri, ABS+EBD pentru a nu pierde controlul în cazul frânării de urgență, ESC+ Hill Holder pentru a menține traiectoria în caz de urgență și plecare ușoară din rampă, HBA pentru a oferi mai multă forță frânării bruște și dispozitivul Hazard care acționează automat luminile de avarie în caz de oprire bruscă. Noile faruri polieliptice cu DRL asigură o vizibilitate maximă, datorită tehnologiei LED.

Motorizări


Benzină0.9 TWINAIR 85CP

Revoluționar și multipremiat (Engine of the Year 2013), acesta este motorul în doi cilindri „made in Fiat”, care a împins la maxim filosofia downsizing: dimensiuni, nivel de emisii și consumuri reduse, cu performanțe ridicate și un mod de a conduce incredibil de plăcut și distractiv.Benzină


0.9 TWINAIR TURBO 105CP


Noul și puternicul TwinAir Turbo folosește tehnologii rafinate precum supraalimentarea cu turbocompresor de eficiență ridicată, integrarea galeriei de evacuare în chiulasă și sistemul original de control al supapelor de admisie MultiAir 2, pentru a oferi un comportament performant și consumuri reduse.Benzină


1.2 69CPBenzină


1.2 69CV START&STOP


Versiuni


500S. REBELUL FAMILIEI 500

Toată lumea se va îndrăgosti de acest rebel: atitudine sportivă și stil consacrat 500. Salută noul icon – Fiat 500S! Te va captiva cu latura lui întunecată!FIAT 500 Preț începând de la 9998 Euro + TVA.


POP VERSIUNEA CARE TE ÎNTÂMPINĂ IN LUMEA 500

Noul 500 în versiunea Pop este o mașină stil casual, ideal pentru a te deplasa cu dezinvoltură pentru a rezolva mulțimea de obligații de fiecare zi.Tessuto Chevron gri închis cu laterale și tetiere din țesătură roșie.


Grupuri optice posterioare cu design inconfundabil care conțin în interior o inserție în culoarea caroseriei.


ELEGANT ȘI CHIC DE LA PRIMA VEDERE

Noul 500 Lounge este ca o haină clasică redesenată într-un stil contemporan, capabil să iasă în evidență printr-o tușă de clasă în plus.


500 LOUNGE ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD


INTERIOR ȚESĂTURĂ PRINȚUL DE WALES


KIT CROMO


NOUL 500 ESTE DIN CE ÎN CE MAI PERSONAL

Cu noile pachete, poți personaliza noul tău 500 pentru a adăuga un plus de stil personal. Iar cu pachetele dedicate Mopar®, vei avea de unde alege.


PACK CITY

Cuprinde: Senzor de parcare; Climatizare automată; Oglindă electrocromică


PACK STYLE

Cuprinde: Proiectoare de ceață; Jante din aliaj de 16; Ornamente laterale


PACK CULT

Cuprinde: Scaune în piele FRAU; Ecran TFT de 7"; Acoperiș și spoiler negru lucios


3 PACK SPORT ROȘU - NEGRU – ALB

Cuprinde: Autocolante laterale; Carcase personalizate oglinzi retrovizoare; Carcase de chei personalizate.