APAN Cars Onmon

500 C

Toate privirile asupra mea!
de la
13058.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Alexandru Neagu Alexandru Neagu
Consilier Vânzări
 +40 740157565
 alexandru.neagu@apan.ro

Sumar


STILUL ESTE O CHESTIUNE DE CARACTER. ORI ÎL AI, ORI NU ÎL AITEHNOLIGIA ÎN TOT UNIVERSUL TĂU, ÎNTR-UN ICON. MEREU CONECTAT


IUBEȘTE SĂ DOMINE. STRADA, EVIDENT

Accesorii


EXTRAORDINAR, CA ȘI ACCESORIILE SALE

Posibilitățile de personalizare ale noului 500 sunt cu adevărat infinite. Trebuie doar să îți dai frâu liber imaginației.JANTE, AUTOCOLANTE, BADGES ȘI CARCASE

Mai chic, mai îndrăzneț, mai rafinat? Noul 500 se transformă așa cum îți dorești tu.


TIMP LIBER

Este gata să te însoțească oriunde dorești să mergi.


STIL

Este posibilă să adaugi încă puțin stil Noului 500? Da, cu siguranță.


FUNCȚIONALITATE

În Noul 500 există spațiu pentru tot ce vrei să duci cu tine.

Design şi confort
O FIGURĂ ŞTRENGARĂ

Fața surâzătoare a lui 500C devine mai impertinentă, noua sa parte frontală este mai prietenoasă prin noile profile, prin mustățile mai delicate și prin bara de protecție care încadrează grila tridimensională. Mai frumos, mai pozitiv, mai 500. Noile faruri polieliptice îți vorbesc, iar în întuneric parcă îți fac cu ochiul. În timp ce noile sale lumini de zi (Daytime Running Light) cu lumini de poziție cu tehnologia LED sunt inspirate de cifra zero a logo-ului 500, în întuneric devin semnătura sa, făcându-l imediat ușor de recunoscut.


CURBE INCONFUNDABILE

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimbă. Devine mai special datorită celor două noi modele de jante din aliaj de 15 gri lucios și de 16 negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidență de noile culori ale caroseriei: Rosso Corallo pastel, pop și solar.


În partea din spate, silueta noului 500C este caracterizată prin capota culisantă cu formă rotunjită care, printr-o mișcare acționată electric, se deschide încorporând luneta din sticlă, al treilea stop și spoilerul. Un adevărat obiect de design disponibil în trei culori: bej, roșu și negru. Ies în evidență noile elemente de design, cum este ornamentul cromat, care decorează bara de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier. Sau cum ar fi noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria.

Tehnologie şi siguranţă


ESTE UN TRENDSETTER

La bordul noului 500C singurul lucru care contează este plăcerea de a conduce. De aceea, este dotat cu un sistem infotelematic inovativ Uconnect™ 5” radio live touchscreen, capabil să garanteze cel mai bun infotainment la bord. Totul este completat de comenzile audio pe volan, funcția hands free Bluetooth și Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car și conexiune la principalele rețele de socializare. Dacă dorești să călătorești într-un mod și mai sigur și mai plăcut, 500 îți oferă sistemul de navigație integrat TomTom 2,5D cu servicii Live incluse.
UCONNECT™

Uconnect™ este sistemul infotainment care îți permite, prin intermediul unui touchscreen de 5″, să gestionezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radio-ul analogic și digital (DAB), până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se conectează prin portul USB și portul Aux-in. Dispozitivul Uconnect 5’’ Radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, indicații despre traseu și funcția „One Shot Voice Destination Entry” pentru a introduce adresa prin intermediul comenzilor vocale. Noul sistem îți permite folosirea numeroaselor aplicații pe sistemul de bord, prin integrarea unui smartphone, astfel încât să fii mereu conectat cu prietenii de pe Facebook și Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii prin Deezer și mai mult de 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom.


SPIRIT PROTECTOR

Pe lângă noul sistem de frânare (motorizări 1.2), cu noul 500C poți conta și pe cele mai sisteme de protecție: 7 airbag-uri, ABS+EBD pentru a nu pierde controlul în cazul frânării de urgență, ESC+ Hill Holder pentru a menține traiectoria în caz de urgență și plecare ușoară din rampă, HBA pentru a oferi mai multă forță frânării bruște și dispozitivul Hazard care acționează automat luminile de avarie în caz de oprire bruscă. Noile faruri polieliptice cu DRL asigură o vizibilitate maximă, datorită tehnologiei LED.

Motorizări


Benzină0.9 TWINAIR 85CP


Revoluționar și multipremiat (Engine of the Year 2013), acesta este motorul în doi cilindri „made in Fiat”, care a împins la maxim filosofia downsizing: dimensiuni, nivel de emisii și consumuri reduse, cu performanțe ridicate și un mod de a conduce incredibil de plăcut și distractiv.Benzină


0.9 TWINAIR TURBO 105CP


Noul și puternicul TwinAir Turbo folosește tehnologii rafinate precum supraalimentarea cu turbocompresor de eficiență ridicată, integrarea galeriei de evacuare în chiulasă și sistemul original de control al supapelor de admisie MultiAir 2, pentru a oferi un comportament performant și consumuri reduse.BENZINĂ


1.2 69CPBENZINĂ


1.2 69CV START&STOPCU UN SISTEM NOU DE FRÂNARE

Versiuni


POP: ENRGIE PURĂ

Stilul comod al noii versiuni 500C , versiunea Pop este pentru toți cei care doresc să aducă mai mult soare și fericire în viața de zi cu zi.

Tessuto Chevron gri închis cu laterale și tetiere din țesătură roșie.NOUL 500C POP OFERĂ ÎN STANDARD

Posibilități infinite de personalizare datorită capotelor disponible în trei culori: Roșu, Negru și Bej.


LOUNGE: O CONCENTRAȚIE DE STIL


500C LOUNGE ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARDSENZORI DE PARCARE


CLIMATIZARE AUTOMATĂ


NOUL 500C ESTE DIN CE ÎN CE MAI PERSONAL

Cu noile pachete, poți personaliza noul tău 500C pentru a adăuga un plus de stil personal. Iar cu pachetele dedicate Mopar®, vei avea de unde alege.


PACK CULT

Cuprinde: Scaune în piele Frau; Ecran TFT de 7”


PACK STYLE

Cuprinde: Proiectoare de ceață; Jante din aliaj de 16; Ornamente laterale


3 PACK SPORT

ROȘU - NEGRU - ALB. Cuprinde: Autocolante laterale, oglinzi retrovizoare