APAN Cars Onmon

CR-V

O experienţă desăvârşită

Sumar


Performanță dinamică

Noul CR-V este propulsat de cele mai recente motoare cu tehnologie de ultimă generaţie. Motorul nostru pe benzină 1.5 VTEC TURBO vine cu două variante de putere și asigură echilibrul perfect între performanţă și eficienţă. Acesta poate fi acţionat de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte (173 CP) sau de o transmisie automată avansată cu 7 trepte CVT (193 CP). Dacă alegeţi versiunea CVT, aveţi posibilitatea de a conduce mașina într-un mod relaxat, complet automat sau, dacă doriţi, puteţi schimba vitezele manual, folosind padelele montate pe volan.Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii convenabile, cum ar fi hayon-ul acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.


O nouă experiență de condus

Am dezvoltat o gamă largă de tehnologii pentru a face din condusul noului CR-V o experienţă cu adevărat încântătoare. Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia dumneavoastră vizuală, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan. De asemenea, Sistemul de infotainment Honda CONNECT* cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, veţi fi conectat în permanenţă la lumea dumneavoastră și la lucrurile pe care le iubiţi.


Siguranță la superlativ

Cu Honda, siguranța dumneavoastră și a pasagerilor este întotdeauna pe primul plan. Noul CR-V este echipat în versiunea standard sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.


Opțional 7 locuri

Pentru prima oară pe CR-V, utilizarea inteligentă a spaţiului interior permite configurarea unui al treilea rând de scaune cu unghi de înclinare variabil, ceea ce vă oferă flexibilitatea de a transporta până la 7 persoane. Atunci când nu sunt folosite, cele două locuri suplimentare sunt proiectate pentru a se camufla cu podeaua plană, cu două setări distincte în plan vertical și o lungime maximă de 1,83 metri. Astfel, noul CR-V oferă un spațiu versatil, ce se adaptează oricănd nevoilor dumneavoastră.

Design interior


Calm Interior

Interiorul noului CR-V a fost proiectat pentru a creea o legătură între dumneavoastră și autovehicul. Liniile clare oferă senzația de spațiu, îmbogățită prin contrastul materialelor finisate minuțios. Comenzile au fost poziționate atent pentru a fi intuitive și simple, așa că, deși sunteți înconjurați de tehnologie, ea nu este niciodată intruzivă.Plăcerea condusului

Dotările de confort ale noului CR-V fac din fiecare călătorie o adevărată plăcere. Interiorul oferă un mediu liniștit și calm datorită sistemului nostru de Control Activ al Zgomotului (echipare standard în întreaga gamă). De asemenea, este şi extrem de confortabil, datorită sistemului de încălzire a scaunelor faţă (dotate cu suport lombar în patru puncte), a celor spate și chiar a volanului (opţional).


Spaţiul dumneavoastră

Noul CR-V oferă un spațiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii convenabile, cum ar fi scaunele rabatante printr-o singură mișcare, podeaua plană pentru a facilita încărcarea, cât și opţiunea șapte locuri.

Design exterior


Pasiune în design

Noua siluetă CR-V vă poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică.Portbagaj Hands-free

Deschiderea automată a portbagajului este acţionată prin trecerea piciorului pe sub bara de protecţie din spate. Perfect când aveți mâinile ocupate.

Accesorii


Praguri exterioare

Pentru a intra și ieși mai ușor din autovehicul, pragurille noastre sunt alegerea ideală. Acestea sunt concepute pentru a se integra pe deplin cu designul elegant al modelului CR-V. Puteţi alege între finisajul din aluminiu cu detalii de culoare neagră și cel complet negru, pentru a adăuga o notă suplimentară de rafinament autovehiculului dumneavoastră.Organizator Premium

Acest organizator inovator vă permite să compartimentaţi spaţiul portbagajului și să împiedicaţi deplasarea obiectelor în timpul conducerii.


Protecţie portbagaj

Această protecţie impermeabilă este fabricată dintr-un material rezistent de înaltă calitate și este perfect concepută pentru a se potrivi spaţiului de depozitare al autovehiculului dumneavoastră. Va proteja portbagajul de murdărie și zgârieturi. Are laterale înalte și este inscripţionată cu logo-ul CR-V

Tehnologie


Siguranţă deplină

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcția Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menține distanța între dumneavoastră și autovehiculul din față, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se oprește. Alte funcții oferă avertizări în eventualitatea unui potențial impact sau aplică corectări pentru a menține autoturismul pe carosabil.Conectat la ceea ce contează

Sistemul de infotainment Honda CONNECT (Navi) cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, veţi fi conectat în permanenţă la lumea dumneavoastră și la lucrurile pe care le iubiţi.


Tehnologii utile

Tehnologiile noastre inteligente asigură în permanență siguranța dumneavoastră și a pasagerilor. La schimbări de bandă sau depășiri, veți fi avertizat de prezența vehiculelor în zona de unghi mort, mersul cu spatele va fi monitorizat pentru posibilul impact din ambele sensuri, iar în caz de urgență, ajutorul se află la o singură apăsare de buton. În plus, camera video din spate va prinde viață automat pe ecranul de 7" Honda CONNECT când cuplați în marșarier, pentru a vă ghida drumul în siguranță.


Experienţă captivantă

Noul sistem de afișare head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia dumneavoastră vizuală, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.

Galerie foto