APAN Cars Onmon

HR-V

Reinventăm spaţiul pentru tine

Sumar


Noul Honda HR-V

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul și îndrăznețul HR-V oferă o experiență multifațetată ce îndeamnă la distracție şi lasă compromisurile în urmă. Cel mai bine vândut SUV de clasă mică din lume îmbină liniile frumoase ale unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce.Crossover spațios? Se poate!

Conceput pentru a se adapta stilului dumneavoastră de viaţă, noul HR-V oferă un interior inteligent, confortabil şi încăpător. Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj, de 1,553 de litri, iar noile noastre Scaune Magice sunt dovezi suplimentare de gândire inteligentă. Rabatarea în sus a șezutului permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă. În plus, puteţi rabata cu uşurinţă scaunele cu o singură mână, și dintr-o singură mişcare.


Tehnologie de ultimă oră

La volanul Honda HR-V, șoferul este permanent conectat prin intermediul Wi-Fi tethering sau Mobile Wi-Fi Router. Noul HR-V încorporează un ecran tactil full-color de 7" Honda Connect cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB şi aplicația Aha™. Acestea vă permit să ascultaţi muzică prin servicii online de streaming, programe radio, podcast-uri şi cărți audio, cât şi să accesaţi conturile de social media. Funcția Bluetooth™ vă conectează smartphone-ul la sistemul Honda Hands-Free Telephone, astfel că vă puteți continua conversația în timp ce conduceți.

Design interior


Design rafinat

Tehnologia intuitivă de ultimă generație, sistemul de climatizare cu două zone, oglinzile reglabile electric şi scaunele faţă încălzite, tapiţate cu noul material premium, sunt doar câteva dintre caracteristicile ce fac din fiecare călătorie o adevărată plăcere. Împreună cu tabloul elegant și detaliile sportive ale cabinei, cum ar fi manerele cromate ale uşilor, volanul îmbrăcat în piele şi butonul Shift, noul HR-V conferă o senzație cu adevărat premium.Spaţiu versatil

Honda HR-V oferă pasagerilor un spațiu cuprinzător și util. Bancheta Magic Seats cu divizare 60:40 se adaptează fără efort. Aceste scaune spate ingenioase se pot rabata 60:40 în podea, oferind un spaţiu interior vast, sau cu partea inferioară în sus, ca în imagine, pentru a permite încărcarea. Spațiul din portbagaj este, de asemenea, generos, având o capacitate de 470 litri cu bancheta ridicată și 1,553 litri până la plafon atunci când bancheta este rabatată.


Plafon panoramic cu deschidere

Plafonul panoramic cu deschirere permite pătrunderea în habitaclu a luminii și a aerului, pentru ca fiecare pasager să se simtă în largul său.

Design exterior


Renăscut

Forma contemporană a noului HR-V va atrage priviri şi va stârni emoții. Noile detalii de design, cum ar fi grila frontală distinctivă de culoare negru-cromat, farurile netede, ornamentul spate cromat şi bara de protecţie faţă sportivă, conferă un aspect elegant, fluid dar robust. Așadar, indiferent de drumul pe care vă deplasați, de la plimbările de weekend, până la întâlnirea cu prietenii în oraș, HR-V-ul a fost proiectat să fie parte din peisaj.Dinamic şi sportiv

Mânerele portierelor din spate sunt încastrate, încă un semn că Honda H-RV este “sportivă” până în măduva oaselor. Acestea conferă un aspect îndrăzneț chiar și atunci când autovehiculul staționează.

Accesorii


Organizator premium pentru portbagaj

Acest organizator inovator vă permite să compartimentaţi spaţiul portbagajului și să împiedicați deplasarea obiectelor în timpul conducerii.Protecție portbagaj cu separatoare

Această protecţie impermeabilă şi anti-alunecare este perfect concepută pentru a se potrivi spațiului de depozitare al autovehiculului dumneavoastră. Covorașul, înscripționat cu logo-ul HR-V, vă va proteja portbagajul de murdărie și zgârieturi. Protecția este de asemenea prevăzută cu separatoare.


Suport portbagaj plafon

Extindeţi capacitatea de transport a maşinii cu un suport de bagaje ancorat pe plafon, ce include şi patru încuietori. Capacitatea maximă de încărcare este de 30 kg (greutatea maximă pe plafon este 35 kg).

Tehnologie


Honda Connect

Noul HR-V încorporează un ecran tactil full color de 7" Honda CONNECT cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB şi aplicația Aha™. Acestea vă permit să ascultaţi muzică prin servicii online de streaming, programe radio, podcast-uri şi cărți audio, cât şi să accesaţi conturile de social media. Funcția Bluetooth™ vă conectează smartphone-ul la sistemul Honda Hands-Free Telephone, astfel că vă puteți continua conversația în timp ce conduceți.Honda Sensing

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcția Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menține distanța între dumneavoastră și autovehiculul din față, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se oprește. Alte funcții oferă avertizări în eventualitatea unui potențial impact sau aplică corectări pentru a menține autoturismul pe carosabil.

Galerie foto