APAN Cars Onmon

JAZZ

Small car. Big impression
Alexandru Neagu Alexandru Neagu
Consilier Vânzări
 +40 740157565
 alexandru.neagu@apan.ro

Sumar


Small car. Big impression

Noua forma a caroseriei Honda Jazz emana stil si rafinament, cu un look mai cizelat si dinamic. Noul motor 1.3 EDT sporeste puterea in timp ce minimizeaza emisia de CO2, iar cele 6 trepte de transmisie manuala ofera o mai buna economie a resurselor si o calatorie mai placuta. Cele 8 culori disponibile iti oferta experienta autentica Honda Jazz intr-un mod care ti se potriveste.
Design interior


Spațiul este extrem de important pentru inginerii de la Honda, tocmai de aceea Jazz este singurul model din gama sa care are în echiparea standard Magic Seats, sistemul ce permite rabatarea facilă și versatilă a banchetei din spate.Airbag-urile de tip cortină se găsesc în echiparea standard, alături de airbag-urile frontale și laterale. Pasagerii se vor simți liniștiți în interiorul unui automobil care a obținut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranță EuroNCAP.

Design exterior


Blocurile optice angulare și prizele de aer generoase oferă lui Honda Jazz o notă de modernism, lucru apreciat atât de posesor cât și de ceilalți parteneri la trafic.Proiectată după ultimele standarde în materie de design, Jazz are o formă aerodinamică pentru ca automobilul să întâmpine o rezistență cât mai mică din partea aerului în timpul deplasării.

Accesorii


Suportul pentru tabletă atașat de tetiere oferă posibilitatea pasagerilor din spate să vizioneze filme pe întreaga durată a călătoriei.Creată după forma portbagajului, tava impermeabilă cu elemente despărțitoare protejează împotriva murdăriei și a zgârieturilor.

Tehnologie


Sistemul City-Brake Active monitorizează în permanență distanța dintre Jazz și mașina din fața sa și poate aplica în mod automat frânarea de urgență.Sistemul de control al tracțiunii și stabilității (VSA) asigură stabilitatea automobilului și menținerea direcției dorite de rulare în situații de pierdere a aderenței.

DesignPreţuri şi specificaţii


ModelCombustibilPuterePreţ
1.3 Trend 6MT  Benzina  102CP  14988 
1.3 Trend CVT  Benzina  102CP  16188 

Distribuie această pagină