APAN Cars Onmon

CHEROKEE

Evoluţia la îndemână
de la
38675.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Vedere generală


EVOLUȚIA LA ÎNDEMÂNĂ

Designul impresionant, manevrabilitatea legendară și tehnologia de ultimă generație fac ca noul Jeep® Cherokee să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută perfecțiune. Confortabil pe orice vreme și pe orice suprafață, noul Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica superioară a șofatului.
DESIGN EXTERIOR ÎMBUNĂTĂȚIT

Noul Jeep® Cherokee are un design exterior revizuit, o mască frontală și un hayon îndrăzneț. Faruri LED premium și faruri de ceață îmbunătățite, lumini de zi și grila frontală cu șapte fante reînnoită, pentru a-i oferi modelului Cherokee un stil dinamic, rafinat și unic. Noua capotă ușoară din aluminiu aliniază designul cu stilul inconfundabil Jeep.FUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR

Interiorul noului Cherokee este unul plin de stil și rafinament, până la ultimul detaliu. Volanul încălzit din piele este bine venit în timpul lunilor de iarna, iar accentele metalice cromate elevează stilul interior, evidențiind volanul, consola centrală, schimbătorul de viteze și mânerele ușilor.


TEHNOLOGIA DE MÂINE, AZI

Controlați parametrii vehiculului și detaliile călătoriilor cu ajutorul sistemului UconnectTM, activați volumul și conectați dispozitivul media favorit, redați muzică pe ecranul UconnectTM prin portul USB, cardul SD sau portul auxiliar. Cu Jeep® Cherokee tehnologia nu a fost niciodată atât de amuzantă.SIGURANȚĂ

Peste 80 de caracteristici de siguranță și securitate îți asigură aventura. Dispozitiv de monitorizare unghi mort, Sistem de Asistență la parcarea laterală și perpendiculară, Intrare pasivă, Pornire fără cheie sunt câteva dintre dotările Jeep® Cherokee 2019.


MĂRIME MEDIE, CAPACITATE URIAȘĂ

Noul Jeep® Cherokee este SUV-ul de dimensiuni medii, perfect adaptat condițiilor de off-road, grație suspensiilor independente față și spate. Confortabil pe orice vreme și tip de suprafață, duce mai departe cu succes legendarele abilități de tracțiune și manevrabilitate ale mărcii. Sistemul de control al tracțiunii Jeep® Selec-Terrain dispune de patru moduri: Auto, Snow, Sport și Sand / Mud. Nivelul Trailhawk® va oferi, de asemenea, un mod Rock pentru a aborda cele mai dificile aventuri din off-road.


Design şi confort


Evoluția designului pentru Cherokee

Noul Jeep® Cherokee are un design exterior revizuit, o grilă frontală și un hayon îndrăzneț. Faruri LED premium și faruri de ceață îmbunătățite, lumini de zi și grila frontală cu șapte fante reînnoită, pentru a-i oferi modelului Cherokee un stil dinamic, rafinat și unic . Noua capotă ușoară din aluminiu aliniază designul cu stilul inconfundabil Jeep.
LUMINI DE ZI PREMIUM LED

Luminează noaptea în stilul tău. Farurile standard premium bi-LED și luminile de ceață oferă o performanță îmbunătățită, pentru o siguranță sporită. Luminile distinctive de zi sunt mai largi și se întind spre spate, precum aripa unui vultur, oferind un stil îndrăzneț.DESIGN SPATE RESTILIZAT

Partea din spate a noului Cherokee are un design nou, distinctiv, pentru o estetică neîntreruptă și armonioasă. Noile stopuri includ lumini cu LED-uri roșii, care contureză pe exterior fiecare stop. Plăcuța de înmatriculare a fost mutată în centrul haionului, pentru un aspect mai echilibrat. O nouă funcție hands free este disponibilă pentru portbagaj, ce se deschide acum cu piciorul, facilitând încărcarea și descărcarea bagajelor, alimentelor și a echipamentelor sportive. Ușa hayonului este redesenată și mult mai ușoară, integrând o bară de lumină, iar mânerul este repoziționat mai sus, pentru confortul utilizatorului.INTERIOR ELEGANT

Interiorul Noului Cherokee emană stil și rafinament, chiar până la ultimul detaliu. Volanul încălzit din piele este bine venit în timpul lunilor de iarna, iar accentele metalice cromate accentuează stilul interior, evidențiind volanul, consola centrală, schimbătorul de viteze și mânerele ușilor.CONFORT ELEGANT

Inspirat de unele dintre cele mai frumoase peisaje, interiorul Jeep® Cherokee 2019 este uimitor de elegant, realizat cu măiestrie și atenție, acesta abundă de materiale premium și detalii rafinate.


HAION ACȚIONAT ELECTRIC

Păstrați-vă mâinile libere cu ajutorul funcției de acționare a haionului prin senzorii de la picior (disponibil de la echiparea Limited). Încărcați și descărcați cu ușurință bagajele și cumpărăturile. Poziționați pur și simplu piciorul sub buza de ridicare pentru un acces ușor și rapid.


MAI MULT SPAȚIU

Glisarea scaunelor pentru pasageri este foarte utilă atunci când este nevoie de mai mult spațiu pentru picioare.

Tehnologie şi siguranţă


MAȘINA VIITORULUI, DISPONIBILĂ AZI

Controlează informațiile și datele vehiculului, împreună cu jurnalul călătoriilor, cu ajutorul sistemului UconnectTM. Pentru a te relaxa în timpul șofatului este suficient să mărești volumul și să conectezi dispozitivul media compatibil și vei reda muzică folosind ecranul UconnectTM prin portul USB, cardul SD sau portul auxiliar. Cu noul Jeep® Cherokee, tehnologia nu a fost niciodată atât de funcțională și distractivă.
SISTEM DE SONORIZARE PREMIUM ALPINE®

Acest sistem profesional de sunet are trei boxe de 90 cm, patru difuzoare 15 x 23 cm (2 la ușile din față, 2 în spate), două difuzoare pentru ușile din spate de 90 cm, un subwoofer de 20 cm “infinite battle” și un amplificator cu 12 canale.


BLUETOOTH® & HANDS FREE

Bluetooth® streaming îți permite să asculți muzică direct din dispozitivul media. Interfața Bluetooth® te ajută să gestionezi apeluri, dar și să asculți și să dictezi mesaje text, fără ca tu să-ți distragi atenția de la drum sau volan.7" TFT DISPLAY

Ecranul de bord digital de 7 inchi, standard pentru Limited și Overland, vă permite să personalizați setările personale și grafica, în același timp afișând informații despre vehicul, cum ar fi navigația, Selec-Terrain ™ sau caracteristicile de siguranță. Datorită Sistemului de Asistență la Parcarea Laterală și Perpendiculară (ParkSense Parallel & Perpendicular Park Assist), ce se afișează în centrul ecranului, puteți urmări manevrele de parcare.SIGURANȚĂ EXTREMĂ

Structura robustă a caroseriei este realizată din oțel cu o rezistență ridicată, care maximizează protecția împotriva accidentelor și optimizează dinamica și greutatea vehicului. Opt airbag-uri standard, inclusiv airbag-uri cortină pe întreaga lungime a mașinii și airbaguri pentru genunchii șoferului și ai pasagerului, lucrează în tandem pentru a oferi protecția necesară. Noul Jeep® Cherokee beneficiază de sistemul Electronic Stability Control (ESC), care utilizează o rețea de senzori pentru siguranță, ce ajută la menținerea controlului autovehicului.


SISTEMUL UNGHI MORT

Sistemul de avertizare a unghiului mort monitorizează spațiul dintre dvs. și ceilalți șoferi. Senzorii radarului detectează când un alt vehicul intră într-una dintre zonele fără vizibilitate, transmițând o avertizare sonoră și vizuală, pe oglinda exterioară corespunzătoare.


AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ

Jeep® Cherokee beneficiază standard de Sistemul LaneSense® cu Lane Keep Assist, ce alertează șoferul cu semnale vizuale și auditive în timpul deplasărilor de sens neintenționate. Dacă șoferul nu răspunde, LaneSense corectează vehiculul înapoi în banda sa.


SISTEMUL DE PREVENIRE A COLIZIUNII FRONTALE CU SISTEM DE FRÂNARE ACTIVĂ

Sistemul de Prevenire a Coliziunii Frontale dispune de un Sistem de Frânare Activă și utilizează senzori radar pentru a detecta dacă Cherokee se apropie prea rapid de un alt vehicul, avertizând șoferul cu un semnal sonor și un avertisment vizual. Asistența Avansată la Frânare crește presiunea de frânare dacă simte că șoferul nu acționează frâna suficient.


Motorizări


DIMENSIUNI MEDII, PERFORMANȚE URIAȘE

Noul Jeep® Cherokee este SUV-ul de dimensiuni medii, perfect adaptat pentru a satisface suspensiile independente față și spate în off-road. Confortabil pe orice vreme și pe orice suprafață, noul Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica superioară a șofatului.
MOTOARE NOI, AVENTURI NOI

Noul Cherokee primește acum o motorizare inedită, pentru o performanță extraordinară și o manevrabilitate excelentă în condiții de off-road.


MOTOR 2.2L DIESEL 195CP

Motorul de 2,2 L, Multijet II, diesel, 450 Nm la 2000 rot/min cu 4 cilindri și transmisie automată cu 9 trepte, echipat cu sistemul Start & Stop, este unul dintre cele mai performante motoare diesel, în 4 cilindri, disponibile pe piață.


JEEP® ACTIVE DRIVE I

Acest sistem complet reproiectat reduce greutatea și îmbunătățește eficiența modulului de ultima generație, de propulsie spate (RDM), care este complet automatizat și oferă o funcționare fără întreruperi în activarea sau dezactivarea sistemului de tracțiune integrală, la orice viteză. Aceasta asigură stabilitatea vehiculului și îmbunătățește răspunsul atât în timpul condițiilor de subvirare sau supravirare.JEEP® ACTIVE DRIVE II

Sistemul a fost îmbunătățit și include o cutie de transfer cu două trepte de gestiune a cuplului și treapta LENT. Modul 4-Low blochează arborii de transmisie din față și din spate pentru putere la viteză redusă sau la tractare. Sistemul de control al tracțiunii Jeep® Active Drive include și sistemul de asistență la coborârea pantelor, care permite modelului Cherokee să coboare controlat pe teren accidentat, fără ca șoferul să atingă pedala de frână.


SELEC-TERRAIN®

Noul Cherokee cu tracțiune 4×4 beneficiază de cunoscutul sistem de control al tracțiunii Jeep® Selec-Terrain, cu patru moduri diferite, potrivite pentru toate condițiile de drum (Auto, Snow, Sport și Sand/Mud).


DECUPLAREA PUNȚII SPATE

Disponibilă pe toate sistemele 4×4, acestă caracteristică reduce pierderea de energie când tracțiunea integrală nu este necesară, pentru a eficientiza consumul de combustibil. Decuplarea punții spate permite trecerea automată de la tracțiunea 4×4 la cea 4×2 pentru o mai bună gestionare a cuplului, fără intervenția șoferului.