OPEL MOVANO-E Productivitate maximă, emisii zero.

OPEL MOVANO-E Productivitate maximă, emisii zero.

OPEL MOVANO-E

Productivitate maximă, emisii zero.

Noul Movano Electric este unealta germană perfectă pentru orice activitate de transport, cu legendara funcționalitate de încărcare Opel și funcții avansate de asistare a șoferului, concepute pentru maximizarea eficienței și reducerea costurilor de operare.

De la 43.710 Euro + TVA, prin programul Rabla Plus.


430 km (WLTP)*

Autonomie maximă a bateriei

Până la 17 m3

Volum maxim de încărcare (spațiu pentru 5 europaleți)

2 lungimi / 2 înălţimi

Conversii furgon, șasiu cabină simplă sau dublă


OPEL Movano-E 100% electric

100% ELECTRIC

Cu o putere maximă de 200 kW (270 CP), un cuplu de până la 410 Nm și o autonomie de până la 430 km beneficiezi de toate capacitățile impresionante de încărcare, dar cu costuri de funcționare mai mici, plus stimulentele financiare de stat.

Cu bateria de 110 kWh încărcarea până la 80% durează 55 de minute, folosind o stație de încărcare rapidă de 150 kW, ceea ce înseamnă că timpul de nefuncționare este minim.

Cu pachetul de baterii amplasat în mod convenabil sub podea, ai în continuare până la 17 m3 spațiu de încărcare și chiar până la 1,5 tone sarcină utilă pentru varianta Panel Van.

OPEL Movano-E Variante

GAMĂ VARIATĂ, DIMENSIUNI DIFERITE

Noul Movano Electric are toate capacitățile și versatilitatea modelelor diesel, fără a face compromisuri în ceea ce privește volumul de încărcare.

Pregătit să se adapteze cerințelor tale, Movano-E este disponibil în 2 lungimi și 2 înălțimi, putând fi configurat într-o gamă largă de variante, inclusiv furgonetă cu panouri, șasiu cabină, platformă cabină, platformă basculantă și basculantă.

OPEL Movano-E capacitate

CAPACITATE SUPERIOARĂ

Noul Opel Movano-E oferă soluții practice pentru provocările afacerilor moderne. Cu o sarcină utilă de până la 1,5 tone pentru furgonetă, o masă totală maximă autorizată (MMA) de până la 4,25 tone și o capacitate a zonei de încărcare de până la 17 m3, Movano-E păstrează în continuare o stabilitate solidă și caracteristici de conducere excelente.

Asigură viitorul afacerii tale prin capacitatea superioară de utilizare a zonei de încărcare și depozitarea sigură a încărcăturii.