APAN Cars Onmon

CIVIC 5D

Welcome Challenge
Alexandru Neagu Alexandru Neagu
Consilier Vânzări
 +40 740157565
 alexandru.neagu@apan.ro

Sumar


Plăcerea condusului
Honda Civic 5D este la fel de nonconformistă la interior pe cât o arată și exteriorul. Bordul dispune de mai multe ecrane îndreptate către șofer asemeni unei mașini de pe circuit. La căderea nopții, interiorul automobilului pare o adevărată metropolă luminată. A 10-a generație a Civic dispune de o multitudine de sisteme de asistență a condusului: avertizare pentru mașinile din unghiul mort, sisteme de avertizare pentru o potențială coliziune frontală sau funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu intervine.Civic 5D, design distinctiv, contemporanIncontestabil distinctiv, inconfundabil elegat și sportiv, desingnul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Honda Civic 5D este un vehicul proiectat să atragă atenția și, esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.


Cele mai puternice motorizări din gama saCând vine vorba despre Honda Civic 5D, motorizările celor două versiuni pe benzină sunt cele mai puternice din “plaja” lor. Astfel, la motorizarea 1.0l motorul dezvoltă 129 de CP, iar la cea de 1,5l motorul produce 182 de CP. Totodată, Honda Civic 5D nu pierde puncte la capitolul economie, fiind unul dintre cel mai eficiente automobile din acest punct de vedere din gama sa.

Design interior


Tragerea frânei de mână e istorie. Honda Civic 5D dispune de o frână de mână electrică ce se activeazăprin apăsarea unui butonDesignul interiorului noului Civic 5D este plăcut, structurat cu linii simple și beneficiază totodată de câteva detalii îndrăznețe. La interior, Civic surprinde prin sportivitate și caracteristici impresionante de design, cum ar fi cadranele cu iluminare roșie, pedale din aluminiu, volan îmbrăcat în piele și detalii cu efect de carbon

Design exterior


Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant și sportiv, designul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Fiecare unghi al exteriorului modelului Honda Civic 5D este unghiul perfect. Priviți încă o dată imaginea. Aveți vreo îndoială?Farurile de tip LED luminează carosabilul pentru ca șoferul să se simtă la fel de în siguranță pe timp de noapte ca și pe timp de zi. Acestea sunt extrem de bine desenate pentru a se încadra perfect în spiritul Civic.

Accesorii


Pedale sport din aluminiu? Se poate! Acestea vor da mașinii o notă agresivă și adaugă un look cu adevărat sportiv interiorului noului Civic.Pachetul protecție conține accesorii solide, durabile și elegante, proiectate pentru a proteja noul Civic de zgârieturi și lovituri. Pachetul include: protecție praguri laterale, protecții prag portieră și protecție încărcare portbagaj.

Tehnologie


Sistemul Smart Entry & Start blochează și deblochează portierele fără ca șoferul să scoată cheia din buzunar.Civic integrează noul sistem multimedia Honda CONNECT cu ecran touchscreen 7” *, cu radio digital DAB, Apple Carplay® și Android Auto™**. Playerul audio conectat la internet AHA™ preinstalat vă permite conectarea și redarea melodiilor favorite, podcasturi și servicii noi.


Civic oferă reactivitate și control excelent, pentru o experiență de conducere captivantă. Suspensia a fost reconfigurată pentru manevrabilitate dinamică și dispune de un sistem independent Multi-Link pe spate și suspensie MacPherson pe față.

Galerie foto

Preţuri şi specificaţii


ModelCombustibilPuterePreţ
COMFORT 1.0 VTEC TURBO 6MT  Benzina  129CP  17500   
COMFORT NAVI 1.0 VTEC TURBO 6MT  Benzina  129CP  18500   
ELEGANCE NAVI 1.0 VTEC TURBO 6MT  Benzina  129CP  20000     
ELEGANCE NAVI 1.0 VTEC TURBO CVT  Benzina  129CP  21500     
SPORT 1.5 VTEC TURBO 6MT  Benzina  182CP  22000     
SPORT 1.5 VTEC TURBO CVT  Benzina  182CP  23500     
SPORT PLUS 1.5 VTEC TURBO 6MT  Benzina  182CP  24000       
SPORT PLUS 1.5 VTEC TURBO CVT  Benzina  182CP  25500       
PRESTIGE 1.5 VTEC TURBO CVT  Benzina  182CP  26500     

Distribuie această pagină