APAN Cars Onmon

RENEGADE PHEV

Noua eră a mobilității
de la
43400.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Sumar


Jeep® intră în lumea electrificării cu o nouă tehnologie 4xe care combină tracțiunea integrală cu un sistem inovator de propulsie electrică. Un nou mod de a experimenta mobilitatea bazată pe un ecosistem de servicii și soluții care evoluează alături de legendara lume Jeep®.
Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid este un vehicul plin de personalitate. Noua emblemă exclusivă 4xe și detaliile albastre subliniază stilul exterior al tuturor modelelor. În plus, accesoriile Mopar® se bucură de cel mai înalt nivel de personalizare.


Design interior


Atingeți cu mâinile volanul și intrați în noua lume Jeep 4xe. Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid poate să ofere confortul și spațiul necesar pentru a vă bucura la maxim de fiecare călătorie, chiar și de cea mai aventuroasă.
Interiorul a fost proiectat pentru a asigura confort șoferului și tuturor celor patru pasageri, în orice condiție. Găsiți spațiu și versatilitate peste tot datorită spațiilor de depozitare practice și a unui portbagaj încăpător. Diferitele combinații de culori ale interioarelor sunt modalitatea perfectă de a vă prezenta stilul dumneavoastră.


Design exterior


Liniile iconice și surprinzătoare ale Renegade se îmbină cu noua tehnologie 4xe Plug-In Hybrid. Inovația în mobilitate se bazează pe tradiția designului.


Tehnologie


Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid pune la dispoziție tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește conectivitatea și sistemul de infotainment. Sistemul de infotainment de la bordul noului Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid integrează cele mai noi funcții pentru a beneficia la maxim de mobilitatea hibridă.
Jeep® a reinventat tracțiunea integrală prin combinarea unui sistem tipic 4×4 cu un motor electric, oferind performanțe ridicate, confort total pe drum și, în același timp, consum de combustibil și emisii reduse.


Performanţe


Noul Jeep® 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de încărcare care vă permit să încărcați bateria de 11,4 kWh folosind o priză simplă de uz casnic.
Realizați o încărcare completă chiar mai rapid cu noul EASYWallbox, priza inteligentă pe care o puteți instala cu ușurință acasă. Disponibilă opțional, aceasta își adaptează capacitatea de încărcare pentru a evita o eventuală pană de curent.


Siguranţă


Revoluția mobilității Jeep® poate fi definită și prin importanța funcțiilor de siguranță de pe noul Hybrid Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Nivelul înalt de protecție este specific Jeep®.
Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid este dotat cu peste 60 de sisteme de siguranță activă și pasivă, cum ar fi: Forward Collision Warning Plus, Emergency Braking, Lane Departure Warning Plus, Blind Spot Monitoring și Rear Cross Path Detection, Rear Camera with Dynamic Grid, Automatic Park Assist și Drowsy Driver Detection.