APAN Cars Onmon

TYPE-R

Respectul pentru sportivitate
de la
57000.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Sumar


Racing spirit

Honda Civic Type R duce condusul sportiv la extrem. Automobilul a fost proiectat pentru performanță și Civic Type R beneficiază de tehnologie inspirată din motorsport. Printre elementele preluate se numără prizele de aer pentru răcirea frânelor, eleron aerodinamic, capota fabricată din aluminiu, ventilată și triplă evacuare centrală.Interiorul atrage cu sine pofta de aventură

Interiorul noului Honda Civic Type R pune confortul șoferului și al pasagerilor pe primul plan. Scaunele sunt inspirate din lumea curselor, iar materialele tactile premium fac diferența. Interiorul care atrage cu sine pofta de aventură dispune de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbător de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7" şi navigaţie Garmin integrata (compatibilitate Apple Car Play şi Android Auto).


Călătoria ideală cu Honda Civic Type R se desfășoara în deplină siguranță

Inginerii Honda acordă o atenție sporită sistemelor care protejează pasagerii. Tocmai de aceea, Civic Type R vine cu o multitudine de tehnologii de siguranță, din care face parte ultima generatie Honda SENSING ce include, printre altele, sistem de avertizare a coliziunilor frontale (Collision Mitigation Braking System), sistem de asistare a menținerii benzii de circulație (Lane Keeping Assist System) și recunoașterea semnelor de circulație (Traffic Sign Recognition).

Design interior


Chiar dacă sentimentul de motorsport este puternic, dotările de top şi confortul sunt prezente. Dincolo de scaunele inspirate de curse, sunteţi inconjurat de materiale tactile premium.Cadranele de bord aferente Honda Civic Type R sunt situate la îndemâna șoferului. Ușor de citit, acestea dau și ele o notă de sportivitate interiorului lui Civic Type R.

Design exterior


Exteriorul

Este uimitor de elegant, dar în același timp sportiv și agresiv. Civic Type R are o dinamică superioară, linii menite să facă tracțiunea mai facilă. Iar designul? Va întoarce toate capetele.Deflectoare inteligente

Pe acoperișul Civic Type R sunt montate deflectoare inteligente pentru scurgerea aerului spre spate. Motivul? Dinamica este mult mai eficientă.

Accesorii


Pachet iluminare

Pachetul iluminare include: Iluminare podea faţă în culoarea roşie, iluminare praguri portiere, iluminare roşie pentru consolă şi linii iluminate roşu.Aripa din fibră de carbon autentică a spoilerului are un design futurist şi reduce greutatea lui Civic Type R.

Tehnologie


Civic Type R poate accelera de la 0-100 km/h în 5.8 secunde și poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h. Toate acestea datorită unui motor de doi litri, patru cilindri VTEC TURBO, care dezvoltă o putere maximă de 320 CP și un cuplu de 400 Nm.Am așezat șoferul în centrul atenției noastre, cu o selecție de moduri de conducere: Confort, Sport și +R, orientat spre pilotaj. Fiecare mod setează răspunsul accelerației, amortizoarele adaptive, forța direcției şi senzația la schimbarea treptelor de viteză, ca să ofere noului Civic Type R trei personalități diferite. Modul +R declanșează potențialul orientat către pilotaj al Civic Type R. Modifică ecranul de afișare al panoului de instrumente, setările controlului tracțiunii, răspunsul accelerației, întăreşte direcţia şi amortizoarele adaptive, ca să vă ofere o experienţă de conducere mult mai directă.


Noul sistem de tracțiune al lui Civic Type R nu face compromisuri cu șoferul. Acesta funcționează ideal, indiferent de modul de conducere, permițându-i conducătorului auto să schimbe treptele fără șocuri, asemeni unui pilot profesionist.


Detaliile fac diferența. Pentru a fi cât mai aerodinamică, Honda Civic Type R are prize de aer faţă şi difuzor spate care îmbunătăţesc performanţele vehiculului.