APAN Cars Onmon

CIVIC e:HEV

Atrăgător, elegant și sportiv
de la
34490.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Avem preţuri speciale pentru acest model!

Sumar


Noul Civic 1.5 e:HEV va aparea și in România începând cu toamna anului 2022

Design modern și minimalist

Noul Civic te atrage cu o siluetă atrăgătoare, elegantă și sportivă. Aspectul bine conturat și suprafețele neîntrerupte creează un stil proaspăt, dinamic. Detalii precum jantele din aliaj de 18" și designul fastback confortabil completează aspectul său familiar.


Design interior


Interior confortabil și ergonomic

Interiorul noului Civic bazat pe un stil orizontal ce subliniază lățimea habitaclului combinat cu un câmp vizual mai larg, oferă o senzație aerisită și deschisă. Interiorul beneficiază de noi materiale tactile, de înaltă calitate, inclusiv un ornament metalic cu tipar hexagonal pentru gurile de ventilație pe toată lățimea bordului. Echiparea Advance dispune de un display de bord HD de 10,2" pentru o vizibilitate îmbunătățită.


Tehnologie


Conectat în fiecare zi

Sistemul de infotainment Honda Connect cu ecran de 9" este ușor de folosit având un design ergonomic si intuitiv. Te poți bucura de integrarea Android Auto™ sau Apple CarPlay®, iar pe echipările superioare de încărcare wireless și un sistem audio premium cu 12 difuzoare de la Bose®.


Siguranţă


Proiectat pentru siguranță

Noul Civic a fost proiectat având în minte siguranța, de aceea vine echipat cu 11 airbaguri ce includ airbag central și airbaguri pentru genunchi atât pentru șofer cât și pentru pasagerul din față. În plus, cea mai nouă versiune a sistemului Honda SENSING va face din fiecare călătorie una mai placută, mai confortabilă și mai sigură. O nouă cameră frontală cu vedere la 100 de grade și o tehnologie îmbunătățită de recunoaștere sporeşte capacitatea maşinii de a identifica pietonii, marcajele, limitele, alte vehicule, inclusiv motocicletele și bicicliștii. În plus, pentru prima dată, noul Civic este echipat cu senzori sonar – patru în față și patru în spate.