APAN Cars Onmon

RENEGADE

Cel mai performant SUV compact
de la
25000.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Drivetest
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Vedere generală


‘BEST SMALL SUV' 2018

Pentru al treilea an consecutiv, Jeep® Renegade a fost declarat de către 4×4 Magazine, ‘Best Small SUV’ al anului. Versatilitatea lui Renegade este ceea ce i-a asigurat succesul.FII RELAXAT CÂND CONDUCI

O experiență reușită la volan depinde și de starea de siguranță pe care o simți. Noul Jeep® Renegade are peste 60 de sisteme active de asistență și siguranță pentru șofer.


TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.


INTELLIGENT SPEED ASSIST

Noul Renegade va fi limitat la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR) – Sistemul de recunoaștere a Semnelor de Trafic – setarile fiind controlate din opțiuniile volanului.


ELEMENTE NOI DE DESIGN

De la modele de jante actualizate până la noul pachet de lumini cu LED-uri, Jeep® Renegade MY2019 este mereu în pas cu timpul.

Design şi confort


ICONICUL BRAND JEEP®, DESIGN REÎMPROSPĂTAT

De la modelele noi de jante până la noul pachet de lumini cu LED-uri, noul Jeep® Renegade este mereu în pas cu moda. Jeep® Renegade este pregătit și are cu ce! Noul Renegade este mai mult decât dotat pentru ca tu să te poți aventura pe trasee noi, sau pentru a explora posibilitățile din afara orașului.
EXTERIOR JEEP® RENEGADE

Confort, putere, distracție dar și o serie de elemente de siguranță îmbunătățite, toate într-un pachet exterior proaspăt actualizat.


INTERIOR JEEP® RENEGADE

Cel mai ofertant spațiu interior din clasa sa, Jeep® Renegade poate acomoda până la cinci persoane, păstrând funcționalitate unei portbagaj generos și o mulțime de locuri ingenioase de depozitare.


PRIVEȘTE CERUL

Nu trebuie să-ți planifici experiențele extraordinare. Este suficient să pornești la drum și să descoperi locuri noi. La volanul Noului Jeep® Renegade aventura ta începe de la prima cheie.

Tehnologie şi siguranţă


UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO

UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO bucură-te de muzica preferată în diverse formate, calitate superioară și sunet impecabil. Conectivitate pentru iPod, Mp3 players, USB și Radio Digital.UCONNECT™ 7”

UCONNECT™ 7” DAB RADIO este compatibil cu Apple CarPlay® și iPod, Mp3 players și USB, pentru ca tu să poți aculta muzica indiferent de format.


UCONNECT™ 5”

Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan. Porturile Aux-in și USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.


FII RELAXAT CÂND CONDUCI

O experiență reușită la volan depinde și de starea de siguranță pe care o simți. Noul Jeep® Renegade are peste 60 de sisteme active de asistență și siguranță pentru șofer.


TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.


INTELLIGENT SPEED ASSIST

Noul Renegade va fi limitat la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR) – Sistemul de recunoaștere a Semnelor de Trafic – setarile fiind controlate din opțiuniile volanului.

Motorizări


Jeep® Renegade Trailhawk®

Poartă cu mândrie insigna Trail Rated®, ceea ce reprezintă capacitatea sa de a funcționa bine în condiții de off-road. Duce mai departe tradiția Brand-ului Jeep® cu o tracțiune legendară, garda la sol, manevrabilitate, articulare și trecerea prin vadul de apă.
1.0 GSE TURBO T3 120CP

3 cilindrii, capacitate cilindrică 999 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 185 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 11.2 secunde și un cuplu maxim de 90 Nm la 1750 rpm.


1.3 GSE TURBO T4 150CP

4 cilindrii, capacitate cilindrică 1332 cm³, transmisie DDCT (Dual Drive Clutch Transmission), viteză maximă 196 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.4 secunde, cuplu maxim 270 Nm la 1850 rpm.


1.6 MULTIJET 120HP

4 cilindrii, capacitate cilindrică 1598 cm³, transmisie manuală în 6 trepte sau transmisie DDCT în 6 trepte, viteză maximă 178 km/h, accelerație de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde, cuplu maxim 320 Nm la 1750 rpm.


2.0 MULTIJET 140/170 CP

4 cilindrii, capacitate cilindrică 1998 cm³, transmisie automată în 9 trepte, putere 140/170 CP, viteză maximă 182/196 km/h, accelerație 0-100 km/h în 9,5/8,9 secunde, cuplu maxim 350 Nm la 1750 rpm.


4X4 EXTREM: ACTIVE DRIVE SYSTEM

Performanțe off-road extraordinare pe toate tipurile de teren. Jeep® Renegade se mândrește cu ADN-ul Jeep® autentic și te invită să descoperi sistemul inovator de tracțiune Jeep® Active Drive Low.


JEEP® ACTIVE DRIVE LOW

Sistemul Jeep® Active Drive Low se bazează pe sistemul Jeep® Active Drive și oferă un raport de demultiplicare la roată (crawl ratio) de 20:1 pentru o experiență originală 4×4.

Versiuni


PREGĂTIT PENTRU AVENTURA VIEȚII TALESPORT

Un design proaspăt și o serie de dotări standard: de la instrumentele de bord personalizabile, până la scaune premium, Uconnect™ 5.0” DAB Radio și Bluetooth®, Lane Departure Warning Plus, noul Traffic Sign Recognition și Inteligent Speed Assist.


LONGITUDE

Bucură-te de libertate cu Noul Jeep® Renegade Longitude și descoperă confortul și performanțele unui Jeep® autentic. Fii pregătit pentru orice având la dispoziție proiectoarele de ceață cu funcție cornering, barele longitudinale pe plafon, senzori de parcare posterior și portul USB pentru bancheta spate.


LIMITED

Confort și siguranță fără egal cu o serie de dotări precum: Sistemul Multimedia și de Navigație cu ecran de 8,4″, CarPlay/AndroidAuto, Climatizare automată cu 2 zone, Senzori de Parcare anterior și posteriori, Display color de 7 ” integrat în instrumentele de bord. Farurile full-LED de ultimă generație oferă cea mai bună vizibilitate în orice condiții.


TRAILHAWK

Pregătit pentru orice provocare, pentru o experiență originală 4×4: gardă la sol mărită,unghiuri de atac, trecere și degajare generoase, sistem de tracțiune integrală JEEP® ACTIVE DRIVE LOW, sistem de control al tracțiunii SELEC-TERRAIN cu mod Rock, ce oferă un raport de demultiplicare la roată de 20:1, pachet de scuturi.

Galerie foto